מסעדת גוצ'ה דיינר אבן גבירול

 

מסעדת גוצ'ה סניף אבן גבירול

סניף אבן גבירול של מזללת הדגים המשודרגת והמצליחה מדיזנגוף הוא בכלל דיינר אמריקני למהדרין. העיצוב מהאורכל מתכתבים עם אמריקה וכך אפשר לבלוס כאן ספריבס עגל ופנקייקס אבל גם , עדיין, מולים וקלמרי ושרימפס. לקינוח, פנקייק עם המון מייפל וקצפת.

( 13 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • דליקטס

    דליקטס
    כבר מהתפריט אפשר להבין|2 18.05.14
    שמי שמציע את כל המנות מכל הסוגים ומכל המינים רוצה לדפוק קופה ולא לבשל איכות ובכיף. נכון, התפריט עשיר אך המנות לא מפתות ,איך אפשר להגיש ניוקי עם בקר ופירות ים יחד?. מנת שניצל הייתה משביעה (כמעט כמו בכל מקום). מנת רביולי המוכנים משקית ברוטב עגבניות שהגיע מתוק : הייתה אם נהיה עדינים: נפילה. אחרי שהחליפו (על זה נתן כוכב שני) לנו את המנה הגיעה מנה מלוחה. האוכל בשתי מילים: לא טעים. המחירים: יקרים בלי הצדקה. ממש לא כדאי להגיע יש כל כך הרבה מקומות אחרים ליד.
  • iafu

    iafu
    הפתעה נאימה|5 19.04.14
    מבט מרחוב לא נותן תחושה של מקום מיוחד, אך ההפתעה ממתינה בפנים. העיצוב מרגיע. הישיבה הנוחה סמוך לשולחן מוסיפה לשקט נפשי. המרווחים בין שולחנות מספיקים לחוש פרטיות מספקת. השרות נאים וטוב. מטבח פתוח מאפשר לצפות באופן הכנת המנות ומחזק תחושת אמינות כשלקוח יכול לצפות בסגנון , סדר ואסטטיקה של הטבחים. בסופו של הדבר המנות כלל אינן קטנות והאיכות האוכל טוב מאד. מחיר אינו מופרז יחסית לרמת האיכות שמקבלים במקום.
  • סגלגלה

    סגלגלה
    נחמד +|4 29.09.13
    מקום חביב בהחלט, נעים לשבת בחוץ והשירות טוב. העיקריות הגיעו מהר, אפילו קצת מהר מדי... היה מאוד נחמד בסה"כ
  • מארלי

    מארלי
    לגלות את אמריקה|5 15.02.12
    90210 זה כאן. מייד עם כניסתי למסעדת הדיינר הצצתי סביבי לראות אם אתקל במקרה בברנדון וברנדה מרכלים על פיט. המקום שמעוצב באופן מאוד טיפוסי לדיינרים המוכרים בארה"ב לא נופל גם ברמת השירות והטעם. מקום יפיפה עם שירות אדיב ואוכל נהדר. פתחנו עם צלחת קלאמרי מטוגנים שחיממה את הבטן ונתנה את האות לעיקריות שהגיעו מייד: סטייק אנטריקוט 300 גר' עם חמאה מתובלת מעל וצלחת של מיקס פירות ים עם אורז לבן עם קארי חלב קוקוס ונגיעות כוסברה. היה טעים ועוד יהיה. באנו בשביל לטעום ונשארנו בכדי לחזור. מומלץ!
  • לנטנרצר

    לנטנרצר
    דיל צהריים טוב|4 19.10.11
    צהרי היום, שעת העומס, רעש והמולה תל אביבית עליזה. העסקית, שכוללת עיקרית, שתיה, מנה ראשונה ולחם בתוספת כסף קטנה על מחיר המנה העיקרית משתלמת מאוד. לעיקריות ניסינו ניוקי עם בקר ושרימפס - טיפה מלוח מדי אבל עדיין טעים ומנת פסטה עם פירות ים שזכתה לציקצוקים, שבחים וגילגולי עיניים מרוצים. מבחר המנות הראשונות בעסקית קצת קטן, אבל סביר. השרות היה טוב, יעיל, נעים, ולא הורגש בו כלל שהמסעדה מלאה עד אפס מקום. כדאי.
  • פסולינה

    פסולינה
    נפלא לנו|5 20.08.11
    שרות לא מעיק ומקצועי, מנות מעניינות וטעימות. כל החבילה הייתה לנו מצויינת, גם מנות הילדים הסטנדרטיות.חויית צהריים משפחתית נפלאה.
  • m_yaron

    m_yaron
    חוויה מאכזבת משהו|3 14.07.11
    מנה ראשונה באמת נוראית (פטה כבד שלא הזכיר כבד) מנות עיקריות טובות עם תוספת סתמית ביותר. אני מקווה שאחרי הרצה הם ישתפרו
  • avron

    avron
    נפל כפרי ים בשל לחיך|5 09.07.11
    22.1.11 צהרי שבת, המקום מלא לגמרי ולא פלא. פרות ים, דגים ועוד במחירים שפויים ומטה. אפילו הצלחתי לשים בפי 3 אוייסטרים אחרונים ב 45 ש"ח שבארץ נחשבים למציאה. אכלנו גם ביסק סרטנים, חציל קלוי עם גבינות המאירי, פילה דניס ופירות ים מעורבים עם תפו"א. הנזק הכללי שנהננו לשלם כולל חצי בקבוק שרדונה תבור היה 400 ש"ח כולל תשר. הושבנו על הבר והשרות היה ממש צמוד ,קשוב ויעיל.יופי תופי. הערה למערכת: צריך לאפשר לפחות שלושה דירוגים למסעדות,בלי למחוק דירוג קודם שמהווה יומן מסע קולינרי.הנה כי כן גוצ'יה הפכה לדיינר ושינתה תפריט.היינו שבת 9.7.11 ונהננו מאד!! מהכל החל בעיצוב, שרות וכמובן המנות המצויינות.מומלץ.
  • noakobi

    noakobi
    נהדר|5 09.03.11
    אוכל מצויין ושירות ידידותי
  • GADIO018

    GADIO018
    הכל טוב|5 14.02.11
    אוכל טוב, השרות טוב והכל במחירים סבירים.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.6שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד
מסעדת מול יםמסעדת מול ים מומלץ מפה9.5מסעדת מול ים היא אולי מסעדת היוקרה היוקרתית ביותר בישראל, וזאת למרות שהיא מעוצבת בצורה בלתי נסבלת כמעט, שילוב בלתי אפשרי בין סטקייה של פעם למסעדת יוקרה מול הים שלא רואים בה את הים. אבל כל זה נשכח ונסלח כמגיעים לדבר עצמו, האוכל. השילוב המושלם של שף יצירתי שנותן לחומרי הגלם לדבר ושל בעל מסעדה שבא מאהבה אמיתית לדבר ומספק לו את הטוב ביותר. הזיווג בין הטיפול המינימליסטי והעדין של יורם ניצן ובין הדגים, פירות הים והיין המובחר ששלום מחרובסקי מייבא באופן אישי מפינות שונות ברחבי העולם הופכים את מול ים למסעדת הדגים ובעיקר פירות הים - שמרכיבים את רוב התפריט - הטובה בארץ. מקצוענות אמיתית מייצרת גם יציבות, ולא משנה מתי תגיעו לכאן, תמיד תזכו בארוחה מענגת: אויסטרים גדולים ובשרניים שמוגשים בפשטות עם שמץ לימון וחומץ בן יין, מנה שכל מי רוצה להבין את טעמו של הים או מדוע יצא לאויסטר שם של מעורר תאווה חייב לטעום; מרק הסרטנים המוקצף, לנגוסטין על "ריזוטו אסור" , הלובסטר בגריל, מנת טעימות הים או כל מנה אחרת, ותיקה או חדשה שתבחרו כאן הן מופת של מקצוענות, יצירתיות ובעיקר חומרי גלם מובחרים באמת. המחירים גבוהים מאקרא עוד


עוד מסעדות