בר גמברינוס באשדוד

גמברינוס הוא הפתעה ענקית. בר כמו שבר צריך להיות ועוד הרבה יותר. מקום ענק אבל מחולק בחכמה ללא פחות משלושה חדרים גדולים מחופי עץ ובהם כמה וכמה גומחות ישיבה שמעניקות פרטיות מבורכת ליושביהן, בחסות האפלולית הנעימה והבלוז הקשוח המתנגן ברקע.
סלבה, בעל הבית, לא רק קרא לבר שלו על שמו של הפטרון הקדוש של הבירה, הוא גם מחזיק על הבר לא פחות מ-16 ברזי בירה, חלק מהם לא שגרתיים כלל. בירות כמו מקשוף הבלגית, ברבר, ציפפר, טוכר וגם סטרופראמן הצ'כית ומרפי'ס האירית הנפוצות יותר. סלבה גם מכין יופי של פירות ים וסטייקים ובעיקר מפגין ידע רב בבירה וזה תמיד נחמד. את האוכל הפשוט והטוב שמוכן תוך התעלמות מופגנת מכולסטרול ושאר שטויות ורעות חולות. יופי של מקום למי שרוצה לאכול היטב ולשתות לא פחות טוב.

לחץ כאן למסעדות נוספות באשדוד
( 11 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • avron

    avron
    סלבה רק אל תתקלקל|5 25.09.16
    אין דברים כאלה אפילו בתא. שתינו בירה צ'כית קרה, מוגזת ,בכוס מקוררת. כמו שצריך. פירות הים מעולים והאווירה מהסרטים (אירופאים כמובן). ועוד הערה חוזרת שוב ושוב למדרגים: די כבר עם השימוש הבלתי נלאה במילה ״פלצנות״. איכות מכל ההיבטים אינה מילה גסה ולמי ששרות ברמה גבוהה , כלים נאים, תרבות יין, נימוסי שולחן בסיסים ועוד , לא מתאים לו שילך למקומות אחרים וימנע מהשימוש המאוס במילה המגעילה.
  • sssharon

    sssharon
    אוכל ברים שנות ה 80|3 24.09.16
    אולי מרוב הביקורות, ושגיא כהן וכו', היו לי ציפיות גבוהות. היינו באזור אשדוד ונסענו במיוחד. נו חברים...זה אמנם בר מכובד, מקצועי, שנותן שירות (גברי) נעים מאוד, ותמורה הוגנת לגמרי - והכי לא פלצני. זו גם חוויה חוץ-ישראלית, בר שיכול היה להיות בכל מקום במזרח אירופה אבל האוכל מאוד בסיסי וגם לא מאוד טעים. אמנם קלמרי על האש היה אחלה אבל ספייר ריבס למשל, היו יכולים להיות כיפים ברוטב ברביקיו אבל הם הוגשו ערומים עם רוטב אלף האיים ליד סלט קטן ותפוחי אדמה לא משהו. הגבינה הבולגרית המגוררת על הסלט הגדול, המוקרמים בגבינה צהובה שראינו - אפילו לא הגיעו למקום של רטרו נוסטלגי. משמים, סתם לדחוף אוכל.
  • samuelt

    samuelt
    פאב אמיתי|4 15.07.14
    כולו מעץ, מבחר בירות ענק, אוכל במנות עצומות כמו שרימפס בשום וחמאה, קלמארי, סטייק וכו'. מחירים טובים ושרטת מצויין (אגב -כל המלצרים גברים..!) מומלץ ליציאה עם חבר'ה
  • אבקסיס2

    אבקסיס2
    לרוץ. ומהר.|5 18.04.14
    אין הרבה מקומות שעושים כזה כבוד גם לאוכל וגם לאנשים שאוהבים אוכל. המנות נדיבות, התמחור הוגן, חומרי הגלם משובחים ביותר והאוכל מאד מאד מאד טעים. השירות שקיבלנו מאיליה היה מקצועי, נעים מאד ובעיקר עם הרבה מרחב. ככה ממלצרים! כן ירבו מקומות כאלה.
  • דליקטס

    דליקטס
    נ-ה-ד-ר|5 17.04.14
    ואף יותר, מקום עם אווירה, שירות מהיר ואוכל מעולה. סטייק אנטריקוט כפול לשני אנשים היה מצוין (120ש"ח) הצ'יפס שלהם הורס ומיוחד, השרימפסים עם השום הרקיעו שחקים . בקיצור ובלי להרבות במילים: רוצו לשם, מומלץ בחום עם בירה קרה ליד(:
  • nir_e

    nir_e
    גינס מעולה ואוכל טעים|4 07.11.13
    מקום בהחלט טוב, מעוצב בפנים בריהוט עץ כבד שמוסיף לחוויית האירוח, עם תפריט המכיל לא יותר מדי מנות (עמוד אחד עם גופן בגודל 30...) אבל מה שיש - טוב עד טוב מאוד (המלצה: אנטריקוט ארגנטינאי). אוהבי הבירות ימצאו מבחר מצומצם אך מעניין של בירות, כאלה שלא רואים בכל פאב בארץ (המלצה: מרפיס קרמית משובחת). אומנם חלק מהמנות והתוספות מרגישות טיפה רטרו, אבל לא ברמה מעיקה :)
  • MichalTS

    MichalTS
    אין כמו הגמברינוס!!!!|5 02.10.13
    מקום מעולה!!! טעים, נעים, מבחר בירות ענק והמחירים סבירים. אין נפילות!!! כלקוחות חוזרים המקום שומר על רמה כבר שנים!!! לכו ותהנו
  • boazhovav

    boazhovav
    אמריקה!!!|5 31.05.12
    אמנם בר רוסי בשמו, אבל המנות אמריקאיות לכל דבר - גדולות, נדיבות, מתומחרות בצורה שפויה ופונות לבטן הרכה (עכשיו יותר רכה) של הסועד. ראשית הבירות - תבקשו לטעום ותבחרו מ- 17 הברזים שמציע הבר. שנית מנות הפתיחה - קערה ענקית של סלט ב- 35 שקלים + לחם + מטבלים. הצ'יפס במקום מהווה הפתעה מעניינת בפני עצמה. שלישית - העיקריות - חיסלנו בהנאה קלמרי מטוגן (מנה עצומה ב- 60 ש"ח), שיפודי שרימפס, צלעות טלה (500 גרם ב- 90 ש"ח!!) וסטייק אנטריקוט שיש מעולה. 4 אנשים אכלו ושתו באופן מופרז, ושילמו פחות מ- 600 ש"ח. אמריקה!!
  • Tammy13

    Tammy13
    מומלץ בחום !!!|5 01.10.11
    מקום מדהים!!! מומלץ בחום !!!!
  • steiner

    steiner
    מ-ע-ו-ל-ה|5 15.04.10
    הבירות, האווירה ובעיקר האוכל- נתחים משובחים ביותר של בשר, דגים ופירות ים מצויינים
- 1