סושי בר ירושלים

סוג: סושי
 

סושי גלאט כשר

מסעדת סושי בר הממוקם בלובי מלון פלאזה בירושלים הוא בגדר סטארט אפ, משום שמדוב ר בסושי גלאט כשר למהדרין. המייסדים והמבשלים הם שף שלום קדוש, שידוע כמאסטר הגורמה הכשר ויאמה אוימאדה, מאסטר סושי מיפן.
שף שלום קדוש, גורו בתחום המזון
הכשר, חנך את בכירי השפים בישראל ובישל למלך חוסיין, קלינטון, ג'ימי קרטר ועוד. מאז ביקורו ביפן לפני 20 שנה, הוא חולם על פתיחת בר סושי. סושי מאסטר יאמה אויאמאדה הוא מאסטר סושי-שף עולמי מוערך. במהלך הקריירה שלו עבד כסושי שף במסעדות ידועות בניו-יורק והאכיל ידוענים כמו אומה תורמן, גווינית פאלטרו, לני קרביץ ועוד.
האוכל
התפריט כולל מנות סושי קלאסיות וגם ייחודיות, המוגשות כחלק מקומבינציה או ביחידות בודדות. מנות לדוגמא: רול קרודאי קובוזימה – קומבו של דניס בחומץ עם מלפפון ובצל ירוק, עטוף בדניס; ספייסי טונה – רול טונה טרייה עם מיונז פיקנטי ואבוקדו במעטפת טונה; פלאזה טמאקי שיטאקי – קונוס סלמון סקין, בצל ירוק, פטריות שיטאקי, אבוקדו, סלמון וקוויאר סלמון למעלה ועוד.
הסושי בר משתייך לקבוצת "Positive Cooking", כלומר: החברים בה מקבלים על עצמם 4 עקרונות החלים על המנות שהם מגישים - תכולה מספקת של סיבים תזונתיים, אנטי אוקסידנטים, אומגה 3 ו-6 וערך גליקמי הנמוך מ-55.

רוצים להיות המדרגים הראשונים?

דרגו עכשיו
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות