מסעדה איטלקית ובית קפה רפאלו

בקניון קרית ביאליק בקומה הראשונה שוכנת מסעדת רפאלו האיטלקית המתפקדת גם כבית קפה בשעות הבוקר

( 2 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • yanivli

    yanivli
    טובה בהשוואה למסעדות רשת|4 30.05.17
    בקריון מעל עשרים מסעדות, רובן מיועדות רק לרעבים המבקשים להשביע בלבד. רפאלו (כשרה) מנסה להציע גם מנות ייחודיות. הגענו שני זוגות בערב מוקדם והמסעדה התמלאה במהירות. השרות היה טוב. פתחנו בסלט סלמון חם שהיה טוב יותר מהפטוצ'יני פטריות וכמהין. ולאחריהם שתי מנות של סלמון על ריזוטו תרד מפתיע לטובה. ליווינו את הארוחה ב2 כוסות רוזה מרענן של דלתון. סיימנו בטירמיסו וקרם ברולה פלוס מתנה של עוגת גבינה שהיתה טובה משאר הקינוחים. אספרסו וסודה עם תשלום של 500 ש' (ללא טיפ) הותיר בנו טעם של הפתעה לטובה (בזכות הריזוטו).
  • ביאליק

    ביאליק
    אוכל טוב|4 21.11.09
    העיצוב של המקום מיוחד יש בו אנרגיות חיוביות אוכל טעים השרות אדיב מאד המטבח מאד נקי אפשר לראות אם רוצים מקום מיחד
- 1
עוד מסעדות מומלצות
בר העוגן 1942בר העוגן 1942 מומלץ מפה9יוסק'ה פינקוס ("חביבי, יש דוקומנטים. זה לא צ'יזבאטים!") כבר בן למעלה משמונים. ועדיין, בכל בוקר, מוקדם מאד, הוא מתייצב במטבח ומתחיל את היום. לקראת הצהריים יגיעו רעיו הותיקים והוא ינהל ביד רמה את פרלמנט המלחים הזקנים שעוד נותרו ויש להם כח להגיע וללגום איתו בפאב העוגן 1942. כן, מ-1942 עומד כאן בר המלחים הנהדר הזה. הקירות מכוסים צילומים, מסמכים ומזכרות וכשאתה עושה סיבוב ומסתכל אתה מרגיש כאילו הגעת למוזיאון הימיה וההעפלה ולא לסתם בר, ותיק ככל שיהיה. לקראת ערב מגיע לכאן גילי, בנו של יוסק'ה, ומשתלט על העיניינים. המקום משנה אז את פניו והופך לבר צעיר ושוקק חיים. אבל לפנות בוקר שוב יגיע יוסק'ה לעוד יום של זכרונות במקום שכבר לא מייצרים מקומות שכמותו. מזל שהוא עוד כאן. הקירות עמוסים בתמונות של זאב הים וקברנטים אגדיים, ובמזכרות מהאוניות בהן שירת יוסק'ה כציף קוח - טבח ראשי. אחרי הצהריים ילך יוס'קה לנוח וגילי בנו יחליף אותו. הקהל יתחלף לצעירים, המוסיקה תתגבר ואת האקסטרה פיין יחליף מן הסתם איזה סינגל מאלט טוב. אבל אם אתם רוצים לחוות משהו באמת יוצא דופן, שעוד מעט מן הסתם ייעלם, בואו באחת עשרה בבוקקרא עוד


מסעדת סינטה ברמסעדת סינטה בר מומלץ מפה8.9מסעדת סינטה בר היא ביסטרו-בר עירוני, המגיש דגים, פירות ים ובשר, ונחשבת לאחת המסעדות הפופולאריות ביותר בחיפה. על המטבח בשדרות מוריה מנצח השף רם לסרי, אשר דואג להגיש לאורחיו מנות בשרים באיכות גבוהה הכוללות שילובים מיוחדים. מלבד הביפבורגרים המפורסמים (200 גרם או 400 גרם), אנטריקוט וסינטות (כמתחייב משמו של המקום), תוכלו למצוא כאן גם קציצה מבשר עגל עם גבינת בושה, חזה אווז וריבת בצל, סטייק טרטר ופסטות בעבודת יד שנעשות במקום. בנוסף, תוכלו ליהנות כאן גם ממנות דגים טובות כמו טורטליני שרימפס, צלחת ים (שרימפס, קלמרי סגול, מולים, סרטנים כחולים המוגשים עם ניוקי וציר ים), לברק שלם אפוי בתנור אבן, ומנות דגים ופירות ים טעימות. בסמוך למסעדה נמצא סניף ה'אקספרס' בו תוכלו למצוא את הביפבורגרים המפורסמים לצד כריכים מקוריים ומנות שלא ניתן למצוא בתפריט המסעדה. בנוסף, תוכלו להנות במסעדות נוספות של קבוצת סינטה בר בסניף האקספרס (הכשר) בקרית אתא ובששון בר ברחוב אחוזה.קרא עוד
עוד מסעדות