לישון
גסט האוס
נעים ומיוחד
בעיר העתיקה
נצרת
אל מוטראן
לטייל
גבי הנחל
מלאים במים
בעקבות
השטפונות
נחל קינה
לבלות
יין לבן
נפלא באמת
בלב המדבר
השומם
חוות ננה
לאכול
אוכל צמחוני
טעים וטרי
משוק
מחנה יהודה
נגילה
 

קונדיטוריית שני

קונדיטורייה ותיקה ואהובה מאד בעיר התחתית של חיפה.

( 1 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו

goodlife

goodlife
חובה, חובה, חובה|5 31.10.07
יש טעמים הנקלטים בילדות ונשארים עימנו. אחד מאלו המשתמר יפה הוא של העוגות של קונדיטורית שני. למרות הסרבול בקנייה (חנייה...חניה...) כל ביקור בחיפה הכולל מעבר בעיר התחתית גורר עצירה קניית עוגות .הטעימה ביותר - עוגת הפרג אך יש גם עוד טעימות לא פחות. כמובן שצריך לקנות 3 לפחות כי גם א'' וע'' בוגרי העיר וטעמיה דורשים את חלקם. לקנות ולהנות. חובה !
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
בר העוגן 1942בר העוגן 1942 מומלץ מפה9יוסק'ה פינקוס ("חביבי, יש דוקומנטים. זה לא צ'יזבאטים!") כבר בן למעלה משמונים. ועדיין, בכל בוקר, מוקדם מאד, הוא מתייצב במטבח ומתחיל את היום. לקראת הצהריים יגיעו רעיו הותיקים והוא ינהל ביד רמה את פרלמנט המלחים הזקנים שעוד נותרו ויש להם כח להגיע וללגום איתו בפאב העוגן 1942. כן, מ-1942 עומד כאן בר המלחים הנהדר הזה. הקירות מכוסים צילומים, מסמכים ומזכרות וכשאתה עושה סיבוב ומסתכל אתה מרגיש כאילו הגעת למוזיאון הימיה וההעפלה ולא לסתם בר, ותיק ככל שיהיה. לקראת ערב מגיע לכאן גילי, בנו של יוסק'ה, ומשתלט על העיניינים. המקום משנה אז את פניו והופך לבר צעיר ושוקק חיים. אבל לפנות בוקר שוב יגיע יוסק'ה לעוד יום של זכרונות במקום שכבר לא מייצרים מקומות שכמותו. מזל שהוא עוד כאן. הקירות עמוסים בתמונות של זאב הים וקברנטים אגדיים, ובמזכרות מהאוניות בהן שירת יוסק'ה כציף קוח - טבח ראשי. אחרי הצהריים ילך יוס'קה לנוח וגילי בנו יחליף אותו. הקהל יתחלף לצעירים, המוסיקה תתגבר ואת האקסטרה פיין יחליף מן הסתם איזה סינגל מאלט טוב. אבל אם אתם רוצים לחוות משהו באמת יוצא דופן, שעוד מעט מן הסתם ייעלם, בואו באחת עשרה בבוקקרא עוד