1 הגדל תמונה
צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
צילום: כלנית גרינברג
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
צילום: כלנית גרינברג
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
צילום: כלנית גרינברג
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
צילום: כלנית גרינברג
הועלה על ידי מערכתמפה
8 הגדל תמונה
צילום: לואיז גרין
הועלה על ידי ירקרקה
9 הגדל תמונה
צילום: לואיז גרין
הועלה על ידי ירקרקה
10 הגדל תמונה
צילום: לואיז גרין
הועלה על ידי ירקרקה
 

הבר של המספרה - שאפה

הצמד שירי ושירה, או שירה פטל ושירי אסא בשמותיהן המלאים, מוכר היטב לקהילת המסתפרים האלטרנטיביים, אלה שאוהבים לא ממש מסודר אבל מאד יפה. בחורף 2009 פתחו שירי ושירה בר קטן בסמוך למספרה שלהן ובו הן מבטיחות, מקיימות ושומרות על הרוח
המתנסי"ת המגניבה, אין תיאור טוב מזה, שהתפתחה במספרה שלהן ובעיקר במסיבות הרחוב הפרועות שאירגנו בה אחת לכמה חודשים. החלל אינו גדול. העיצוב תעשייתי עם זיקה לשוק הפשפשים. בקומה הראשונה המטבח הגלוי, הבר וכמה שולחנות לצד קיר לבנים חשוף ומרשים. בקומה השנייה עמדת הדי.ג'יי. יש כמובן אלכוהול ויין, ויש גם תפריט אוכל הכולל מנות כמו חריימה דגים ופירות ים במחבת, מרק גספ'צו, פוקצ'ה עם כבש, ירקות שורש בטמפורה ובעתיד גם ארוחות בוקר. יש גם מוזיקה מצוינת והופעות מזדמנות ובעיקר איזה משהו חמקמק שנקרא לו לעת עתה סטייל. סגנון בעברית. אבל זה לא באמת אותו הדבר.

( 15 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • guyeran

    guyeran
    שאפו לשאפה על השפיות|5 18.09.13
    ישבנו על הבר לדרינק/ארוחה בערב קיץ. הכל כל כך שוקק חיים ושמח מסביב, השירות היה חביב ואדיב, האוכל היה מצויין (סינייה ואיזה משהו עם קלמארי), המחירים סבירים... ממש ערב טוב ובעצם, למה שלא יהיה?
  • ציפורשיר

    ציפורשיר
    שירות אנטיפתי|3 14.06.13
    חוץ מזה נהננו. היינו יחסית הרבה אנשים ועושה הרושם שהמלצריות וגם המטבח לא ממש עמדו בעומס. יום רביעי בערב. מקווה שבחמישי ושישי הם מתוגברים. חבל זה מעט פגם בהנאה. אנחנו אוהבים את המקום והאווירה וגם האוכל מעניין לנו. נקווה שבשאפה קוראים דירוגים במפה...
  • silvima

    silvima
    שאפה|5 20.02.13
    בגלל המיקום האוכל המצויין והפשוט-ולא לוותר על ארוחת בוקר של פועלות..יש בתפריט.
  • דליקטס

    דליקטס
    אירופה זה כאן|5 03.02.13
    אם באנשים שמגיעים אליו, אם באוכל שמוגש (יש גם מזרח תיכון)ואם בשירות. הגשם שירד בחוץ רק הוסיף לתפאורה. היה חם מאד בפנים במיוחד עם האוכל המנחם. מומלץ ביותר.
  • zinman

    zinman
    צהריים בשוק הפשפשים|5 08.10.12
    אכלנו סינייה עם ירקות מבושלים בטעמים שונים ומפתיעים. אנין טעם.
  • sigsag

    sigsag
    קליל אך מושקע|5 13.06.12
    היינו בערב אמצע שבוע, יופי של אוירה, שולחנות מדרחוב וארוחה מצויינת של סלטים מושקעים,בריאים טעימים ומרעננים בדיוק כמו שצריך ליום קיץ שהסתיים.אהבתי ונהנתי מהכול.
  • talido

    talido
    היינו בחלל החדש - מעולה|5 13.02.12
    חלל מאד נעים ואוכל סבבה. מקום שהוא בין בר למסעדה. ממש מתאים לנו בערב לא לאכול יותר מידי אבל עדיין לשבת במקום נעים שהוא יותר מבית קפה-בר. בירות טובות ושונות יחסית.
  • אוהביהעיר

    אוהביהעיר
    פעם עולה פעם יורד|3 14.08.11
    השוק (פשפשים) מתפתח והכללים משתנים: התחרות גדולה. מקום שאינו שומר על האיכות (מאד מנסה) יאבד את החן יחד עם הלקוח. הפעם, בביקור חוזר עם אורחים מארץ זרה חשבתי שהצלחתי בבחירה אך די התאכזבנו, האורחים והמארחים יחד. 3 מנות פתיחה שונות היו מאכזבות. כיוון שהתפריט משתנה מדי פעם אתן להם צ'אנס נוסף כי האווירה, השירות והאורחים במקום עדיין אהובים עלנו.
  • galiavu

    galiavu
    בקטנה|4 03.04.11
    כיף לגלות במרחק סמטה ורבע מהמוסדות שהשתלטו כבר על מדרכות שלמות (פועה, שרקוטרי ואחיותיהן) מקום שנשאר אינטימי וצנוע בממדיו אבל קסום לא פחות. שקט מבורך של ערב יום חול, אחלה אווירה ואחלה מנות. אהבתי.
  • ממתקית

    ממתקית
    יומולדת שמח|5 27.02.11
    ביום שישי חגגו לשאפות שנה. הייתה שם ממש הילולה בשכונה. מקום מקסים פשוט בעיצובו ובאנשים אשר בחיכו וזה עד האוכל. תפריט מגוון שמשתנה לעיתים עם איכות שלעולם נשארת. מומלץ ביותר
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.6שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד