מסעדת פיצ'ונקה

1 הגדל תמונה
מסעדת פיצ'ונקה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
מסעדת פיצ'ונקה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת פיצ'ונקה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדת פיצ'ונקה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת פיצ'ונקה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת פיצ'ונקה

הנכס המרכזי של מסעדת פיצ'ונקה הכשרה שבישוב נס הרים הוא כמובן הנוף ההררי המרהיב הנשקף מחלונותיה ובעיקר מהמרפסת התלויה הלבנה שלה.
אל הנוף מרחיב הדעת מצטרפות פוקצ'ות מטאבון האבן הלוהט, שלל סלטים ופסטות ומנות עיקריות כמו קבב כבש, סטייק אנטרקוט או פילה דג סלמון בגריל.

( 7 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • נדבעדן

    נדבעדן
    אכן מומלץ בעיקר בגלל הנוף|4 08.12.18
    בכניסה פוגשים את האופה במרץ את מגוון הפוקצ'ות שמוגשות חם חם לשולחן במבחר תוספות. פלטת בשרים טובה, מיקום המסעדה מרשים מאוד בעיקר ביום. השירות יעיל ומקצועי.
  • sasmic

    sasmic
    נוף מדהים ואוכל לא רע|4 28.03.17
    כמו שכבר נכתב הנוף בהחלט מדהים, לשמחתנו גם אוכל לא רע בכלל. הזמנו מנת סלמון , המבורגרים וסלט וכולן יצאו שבעים ומרוצים
  • תלתן

    תלתן
    טעים|5 05.09.12
    חתונה במקום הייתה מיוחדת. גם האוכל (פחות הארגון) וגם הנוף. הכל היה טעים ובהחלט שווה ביקור אם אתם מטיילים בסביבה. הפוקצ'ות - מדהימותתתת !!!
  • bschlesi

    bschlesi
    בר מצווה|5 08.07.11
    היינו בבר מצווה במסעדה. היה מדהים, הנוף והאוכל
  • benib

    benib
    נוף מהמם.|4 25.08.10
    העיקר במקום זה הנוף, המיקום המיווחד שווה בשבילו להגיע, האוכל בהחלט בינוני.
  • goodlife

    goodlife
    רק בשביל הנוף.|3 01.08.10
    האוכל בינוני. לא משהו שצריך לכתוב עליו. אבל הנוף... ללא מילים נוספות.
  • ybenozer

    ybenozer
    עם נוף כזה-מה צריך יותר.....|4 18.02.10
    עצרנו לארוחת בוקר וכריך סינטה. ארוחת בוקר סטנדרטית וטובה. כריך סינטה לא רע. אבל העיקר הוא הנוף- ישבנו על מרפסת תלויה על צלע הר מול נוף ירוק פתוח של עמקים והרים.. מיקום נפלא מרגיע ומבריא
- 1
עוד מסעדות מומלצות


מסעדת סאטיהמסעדת סאטיה מומלץ מפה8.8בעולם קולינרי בו המנות הולכות והופכות קטנות יותר, מפורקות, אינסטגרמיות – מסעדת סאטיה הירושלמית מספקת תחושה של שפע גדול. למרות האווירה היוקרתית (אך חמימה), מי שנכנס לסאטיה יודע שרעב הוא לא יצא. השף אילן גרוסי (אושיה קולינרית בפני עצמה והבעלים לשעבר של שאנטי המיתולוגית וצ'אקרה הידועה) ביחד עם שותפיו, יצר מקום שמח וחמים, עם שירות מוקפד ובעיקר עם אהבה גדולה לחומרי הגלם. כל הרכיבים במסעדה (כולל פירות הים הטריים שתפריט המסעדה משופע בהם) הם מתוצרת ישראלית מקומית, ואיתם מרכיב השף מדי בוקר את תפריט המיוחדים שנוצר בעיקר מגחמות אישיות, טעמים שאסף מביקורים ברחבי העולם (בדגש על אסיה) ומה שהיה לשוק להציע באותו הבוקר. התפריט נע בין מנות קלאסיות (ריזוטו פירות ים עשיר, שניצל עגל עצום מימדים וסטייק אנטרקוט עסיסי) למנות ייחודיות כמו קלמארי הממולא ברטטוי ושרימפס ומוגש על קרם חציל ולבנה גלילית, קרפצ'יו סלקים מפוחמים שמוגש עם קרם פרש ופקאן מסוכר ודג שלם צלוי על הגריל שמוגש על פלטת עץ כבדה. ולמרות כל השפע, בדיוק כשם שהסנדלר הולך יחף, השף של סאטיה, שיכול לבשל רק כשהוא ממש רעב, מסיים קרא עוד