פרנג'ילקו סניף נצרת

סניף נצרת של רשת הברים הצפונית המתמחה בסושי ואלכוהול . במשך השנים הוסיפו אנשי הרשת עשרות פריטים לתפריט ועכשיו אפשר כבר למצוא כאן משהו בשביל כל אחד. מסושי ועד רביולי בטטה דרך נודלס, אגרולס, מנות טמפורה, פריות ים, המבורגרים, סטייקים, מנות ילדים, קינוחים, בקיצור הכל.

רוצים להיות המדרגים הראשונים?

דרגו עכשיו
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שראביכמסעדת שראביכ מומלץ מפה9.6שראביכ, מסעדתו של יעקוב ח'יאט שבכפר ראמה, היא מסעדה יוצאת דופן. מסעדה קטנה, עממית, צנועת מראה, נטולת גינונים, אבל האוכל המיוחד שמוגש בה – ישאיר בכם חותם. אפשר לכנות את המקום – מסעדת פועלים: באים, אוכלים, הולכים. המנות מוגשות בצלחות קטנות במתכונת של "טעימות": כרובית מטוגנת בטחינה, עולש בר מבושל ועוד. יעקב מלקט עשבי בר במומחיות ומתקין מהם מנות פשוטות מאד אך נדירות בטעמיהן. זהו אוכל גלילי במיטבו. כל אחד ימצא את המנה שלו, בין אם אתם צמחונים, טבעונים או חובבי בשר. תוכלו למצוא כאן סלט עשבים של גרגר נחלים, עולש בר, עלי אלה ארץ - ישראלית ופרחי כליל החורש מלווים בבצל סגול. או חביתת ירק ובתוכה מיורן, שומר בר ושום בר. או חציל קלוי המוגש עם טחינה ופטל בר. או סלט עדשים עם עלי שומר. לצד העשבים מכין יעקוב חומוס נהדר, נקניקיות מושרות ביין, קובה ועוד כמה מנות ערביות קלאסיות. המסעדה פתוחה בכל ימי השבוע למעט ימי שני. בשבת בדרך כלל עמוס מאוד, אך אם בכל זאת הגעתם בשבת, יש להצטייד בסבלנות. לא ניתן להזמין מקומות מראש.קרא עוד


מסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרהמסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרה מומלץ מפה9.3האוכל הגלילי הנפלא שמבשלת נג'את מרעב הוא רק תירוץ כדי לבוא בצל קורתה של המשפחה המקסימה הזאת, לשוחח, לשמוע סיפורים ולנשום עמוק את הנופים והאוויר של הגליל. נג'את ויוסף מרעב, שניהם מורים במקצועם, מארחים ומבשלים ישר מהלב, מאכלים מקומיים בפרשנות אישית ועם סודות שנג'את תמיד שמחה לחלוק: מרק פריקה סמיך בעל טעם מעושן עדין, עשוי על בסיס ציר כבש וחיטה ירוקה קלויה; עלי גפן זעירים ממולאים; במיה במיץ עגבניות; מנסף – אורז מבושל עם בשר כבש ועגל טחון ומעליו נתחי עוף או כבש, צנוברים ושקדים; וכמובן שפע מעדנים מעשבי בר מקומיים, פרי ליקוטו של יוסף: חובזה, עולש בר, עכוב, שומר בר המבושל עם עדשים, פטאייר ממולא בחמציץ, פלפל ובצל ועוד. אחרי הארוחה מומלץ גם להזמין טיול קצר בסביבה הקרובה: בכפר, במטע הזיתים העתיק של המשפחה, למעלה ממאתיים שנים גילו, או אל סלע המתנשא מול נופי בקעת בית הכרם, שם נהגו הנוטרים לארוב על סוסיהם לגנבי הזיתים. כדאי מאוד להצטרף ליוסף לשעה של שלווה מבושמת בריח מרווה ופיגם. מי שמתקשה להיפרד, יכול ללון בצימרים שבנה יוסף, ולהתעורר לחליטת צמחים מעשה ידי נג'את לצד ריבת תאנים תוצרת קרא עוד
מסעדת אלמרסאמסעדת אלמרסא מומלץ מפה8.7מסעדת אלמרסא (המעגן) שוכנת ממש על קו המים, בנמל הדייגים של עכו העתיקה - במבנה שנבנה על ידי הצלבנים בשנת 1210 ושיכן בהמשך את בית המכס העותמני. המסעדה מציעה לאורחיה דגים ופירות ים מהשלל היומי של השוק הסמוך, בפרשנות אישית ויצירתית של השף הצעיר עלאא מוסא. מוסא - שנמצא במטבחים מאז היה בן 15 - עבד בשבדיה במטבחי מסעדות מכוכבות מישלן, שם התוודע לרזי הבישול המולקולרי ולחומרי גלם עיליים. לעכו חזר כדי להגשים את חלום ילדותו ולפתוח מסעדה משלו. באלמרסא הוא נותן דרור לביטוי העצמי שמשלב בין מסורות בישול קלאסיות לבין פרשנות ים תיכונית, ומגיש מנות כמו קובה במילוי פירות ים על סלט עדשים שחורות, לבנה עיזים וקרם חומוס עדין, או פילה דג ים מוגש על תבשיל פריקה, שעועית ירוקה, לבנה, אריסה ולימון כבוש. המסעדה נהנית מנוף הנמל העתיק וחומות העיר העתיקה והיא שינוי מרענן בנוף מסעדות הדגים המקומיות ובהחלט סיבה טובה להגיע במיוחד אליה לעכו.קרא עוד
עוד מסעדות