1 הגדל תמונה
פיצה פיליפ. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
פיצה פיליפ. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
פיצה פיליפ. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
פיצה פיליפ. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
פיצה פיליפ. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
פיצה פיליפ. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
צילום: כלנית גרינברג
הועלה על ידי מערכתמפה
 

פיליפ פיצה סניף קרליבך

פיליפ אטיאס העביר את הפיצרייה קטנה שלו משוק הכרמל ללב אזור האוכל התל אביבי של רחוב הארבעה. פיצות דקיקות עם תוספות מצוינות כמו נקניקיות צ'וריסוס, פטריות יער, בייקון, מוצרלה מחלב בופאלו ועוד ועוד. הפיצות הנהדרות מהתנור של פיליפ, מוסיקאי צרפתי שעשה עלייה והחליף את כלי הנגינה בתנור עצים אמיתי, הן סוג של חיזיון נדיר עד מאוד במקומותינו: מרגריטה רגילה או עם 4 גבינות, עם פטריות מגוונות או עם מוצרלה באפלו, עם עוף במרינדה או עם ביצה באמצע.
בפיליפ פיצה יש גם פסטות וסלטים, שתייה קלה ובירה. כל מה שצריך לארוחה זריזה וטעימה. יש גם תפריט יין קטן אבל רציני, ועיצוב מוצלח בשחור דרמטי שבמרכזו תנור העצים שעושה אל כל ההבדל.

( 24 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • dalitdo

    dalitdo
    פיצות מיוחדות!|4 08.08.15
    כל כך הרבה תוספות מעניינות לפיצה- באמת שהיה קשה לי לבחור...לבסוף הזמנתי פיצה יוונית שהיתה טעימה ביותר. הפיצה האישית די גדולה (לי לפחות) ולא הצלחתי להתגבר על כולה. השירות נחמד. בתוספת יין קליל זו היתה ארוחת ערב מהנה. המיקום - מרחק הליכה קצר מהסינמטק או שרונה. היה כיף.
  • EugeneJack

    EugeneJack
    הפיצה הטובה ביותר שאכלתי בארץ|5 03.02.15
    גדלתי בניו יורק, אני חושב שאני יודע מהי פיצא מצויינת והפיצה של פיליפ הוא הפיצה הטובה ביותר שאכלתי בארץ!!
  • Morrissey

    Morrissey
    אכן: פיצה נהדרת, שירות לא משהו|5 17.08.14
    סוף סוף מצאנו זמן לשבת בפיליפ אחרי סרט בסינמטק. היה כיף גדול. פיצת היער עם פטריות ורוקפור הייתה מהטובות שאכלנו בארץ הקודש, ולידה יין טוב (ולפוליצ'לה מצד אחד, סוביניון בלאן מצד שני). יצאנו עם חשבון של 140 ש"ח, לטעמי סביר ביותר ביחס להנאה הגדולה. השירות היה אטי עד אנטיפטי, אבל אפילו הוא לא מספיק כדי להוריד כוכב.
  • סגלגלה

    סגלגלה
    פיצה נהדרת, שירות טעון שיפור|4 26.01.14
    בשבת אחה"צ המקום היה די ריק (כנראה הגענו אחרי הסערה הגדולה) אבל המלצרים עדיין היו איטיים להחריד והמקום היה די מלוכלך. הפיצות - יער (פטריות ורוקפור) ואווז (אווז ורוקפור) היו נהדרות, ויחד עם כוס יין אדום זו היתה ארוחה נפלאה. המחיר לא זול - מינימום 50 ש"ח לפיצה אישית (וגדולה, ילדים יוכלו להתחצות). על קינוחים וויתרנו כי לא היה כמעט מבחר ומה שהיה לא נשמע טעים.
  • hwerner

    hwerner
    פיצה מצוינת אבל...|4 19.01.14
    בפיצה פיליפ יש יתרון אחד משמעותי מאוד והוא הפיצה אבל לצד זה יש גם כמה חסרונות וזה הסיפור שלנו: הגענו לשם חמישה נפשות ובטלפון אמרו לנו שאין צורך להזמין מקום מראש אלא רק להגיע, הגענו ולא היה מקום נאלצנו להמתין רבע שעה בערך, וגם כשנכנסו היה מאוד צפוץ בפנים. רצינו להזמין משפחתית בשרית ומשפחתית צמחונית, את הבשרית אכן הזמנו והיא הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה, אבל לגבי הצמחונית אמרו לנו שנגר החציל דבר שהוא די קריטי כשכמעט בכל הפיצות הצמחוניות יש חציל, בכל אופן הזמנו צמחונית אחרת והיא הייתה בסדר, לא יותר. עוד בלטות בחסרונן- מנות ראשונות, מלבד 3 סוגי סלט. נציין לטובה גם את העובדה שלצידנו ישבו סלבריטאים רבים.
  • avin

    avin
    באתי לברך ונמצאתי...|2 26.10.13
    לפני שנה שנתיים הזמנו שלשתנו שתי פיצות משפחתיות ונדהמנו לטובה. הפעם, הזמנו חמש פיצות אישיות (שתי "4 גבינות", "חצילים וגבינת עיזים", "צמחונית" ו-"היער"). כולן עם תוספת גבינה. לאחר שלשת רבעי השעה הגיעו הפיצות - ועיני חשכו. רוב מהפיצות הגיעו בשלשה חלקים: הבסיס, הציפוי שגלש הצידה, ואיזשהו נוזל בין הבסיס והציפוי. ההשערה של חלקנו הייתה שהציפוי גלש בגלל תוספת הגבינה. מבחינתי זה לא תרוץ. אנחנו לא הראשונים שמזמינים מהם, והיו צריכים להזהיר. החשבון גם הוא היה גבוה: 321 שקל עבור חמש פיצות אישיות וסלט אחד. הרגשתי ממש שיצאתי טמבל, בגלל שאני היה זה שלחץ שנזמין מפיצה פיליפ, "הפיצה הכי טובה בתל אביב"
  • tomika

    tomika
    Formidable|5 12.10.13
    האמת אני בין אותם מעטים מוזרים שלא מתעלפים על פיצה. מכיוון שזוגתי נמצאת מצידו השני של המתרס ומטורפת על הדבר, קורה שלפעמים נאלצים לוותר. לא הצטערתי לרגע. גיליתי את אחת הפיצות הטובות שאכלתי. מרקם נפלא של בצק דק וקריספי עשוי במידה ובצורה נפלאה בתנור לבנים והטעמים שומו שמיים. "שפקטקולו" - עגבניות, שינקן, גורגונזולה, פורטובלו, מוצרלה ושפק. אין לי מילים פשוט אלוהית. "מילנזית"- עגבניות, פרשוטו, גורגונזולה, ארטישוק, בזיליקום ומוצרלה הייתה נפלאה גם כן. מורדים את הכל עם ויינשטאפן והחיים יפים.
  • yaronyogev

    yaronyogev
    היה מעולה|5 24.07.13
    במקרה הגענו למקום בלי שידענו על ההמלצות, וזו הייתה הפתעה נעימה ביותר. פיצה דקיקה עם הרבה טעם - אכלנו פיצה אווז שהיתה שילוב מדהים של חזה אווז עם גורגונזולה. נחזור ללא ספק!
  • gisack

    gisack
    אחלה פיצה|4 10.06.13
    פיצה טובה מאוד .שרות טוב מאוד .הפיצה הבלקנית שהומלצה נטרפה.
  • ronidit96

    ronidit96
    יחס מחפיר מצד הצוות|1 07.04.13
    בשישי אחה"צ הזמננו מקום לחמישה, לחגוג אירוע משפחתי. אמרו לנו לבוא: יש מקום. ליתר ביטחון ביקשנו את שם האדם איתו דיברנו (יגאל). כשהגענו, המסעדה היתה מלאה. הצוות הציע לנו לשבת בשולחן בחוץ, אבל לנו זה היה קר מדי. לא שמענו התנצלות מאף אחד, להיפך. מכיוון שלא היה מקום, הסתובבנו עם בקבוק יין ברחבי העיר במשך שעה עד שמצאנו מקום אחר.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מאפיית לחמים החשמונאים תל אביבמאפיית לחמים החשמונאים תל אביב מומלץ מפה9.7בכל לילה קרוב לחצות מגיעה משמרת חדשה של אופים למאפייה ועבודת היום מתחילה. אופים לפעמים חיים הפוך, במיוחד במאפייה שפתוחה רצוף 24 שעות ביממה. בשעות הבוקר המוקדמות מתמלאת המאפייה של אורי שפט, שף-קונדיטור שהתמחה בדנמרק ובצרפת והיה הקונדיטור הראשי של רשת ארקפה, בניחוח המופלא של לחם טרי, עוגות שמרים עשירות בשוקולד ופאי תפוחים זהוב. רשימת האוצרות במקום הזה גדולה מאוד. קודם כל הלחמים: כיכרות שחומות של לחמי שאור נהדרים, באגטים עם קרום פריך, פוקצ'ות וחלות חמאה מתוקות שנמסות בפה לקראת סוף השבוע. באגף המתוק קְרַאנְץ' רִיקוֹטָה, טארטים של פקאן, אגסים ואפרסקים, טָרְטְלֶט קטן של בצק פריך ושקדים שחומים ועוגיות ג'ינג'ר. מכיוון שהמאפייה פתוחה, יש כאן ערבובייה נעימה של מגשי בצק בדרכם לתנורים, תבניות ענק שבדיוק יצאו מאותם תנורים והרבה לקוחות שמצטופפים בשקיקה אל מול הדלפק. לא להילחץ, הצוות גדול, מקצועי ומסביר פנים. נכון שיש מעט דברים ששווה לחכות בתור עבורם, אבל הלחמים של אורי בהחלט נמנים עליהם. למי שיבחר לאכול במקום, מחכים שולחנות קטנים על המדרכה ובתוך המאפייה יש גם קפה ומבחר נחמד של סנדוויצ'ים קרא עוד
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


עוד מסעדות