בר-מסעדה פורטר אנד סאנס

מומלץ מפה
8.1
סוג: בר * בשרים
 

בר - מסעדה פורטר אנד סאנס

הפורטר אנד סאנס הוא בית מקדש של ממש לחובבי הבירה באשר הם. לא פחות מחמישים ברזי בירה מעטרים כאן את הקיר דווקא ולא את הבר. מספר מכובד גם בקנה מידה עולמי. בר הפורטר הוא בית חם לבירות קרות מרחבי הגלובוס עם פינה מיוחדת למבשלות
מקומיות קטנות כגדולות. ליד הבירות תמצאו אוכל של ממש עם דגש חזק על בשרים אבל לא רק. ספריבס, רוסטביף, נקניקיות, אבל גם מחבת פירות ים. על המיזם המבטיח אחראים אמיר נוימן ויואב עלון, בעלי בר הנורמה ג'ין הותיק ובר הנורמן הקטן והנהדר בכרם התימנים - שניהם מאורות בירה אהודות מאד. השניים הם גם בעלי חברת יבוא הבירות נורמן פרמיום מה שמבטיח רצינות בגזרה. לראייה, מערכת הקירור כאן יובאה מארצות הברית ומבטיחה חיי מדף של מספר שבועות לכל חבית, לא עניין של מה בכך.
הבירות מגוונות ומצוינות וזהו ללא ספק מקום מוצלח לחובבי בירה.

( 16 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • חיפושתמידי

    חיפושתמידי
    הפתעה נעימה|5 11.01.13
    נראה שרבים חושבים כמונו ומצביעים ברגליים. מבחר יפיפה של בירות אוכל טוב עיצוב ואווירה
  • סגלגלה

    סגלגלה
    מומלץ|4 18.11.12
    מקום חביב ונעים ביותר עם אוכל טוב (קונפי אווז, המבורגר וניוקי, לקט פטריות - מצויין), שירות נעים וכמובן הרבה מאוד בירה
  • batikes

    batikes
    מומלץ בחון|5 23.08.12
    אוכל מצויין, שרות מצויין בירות מעולות ואוירה כפית. מומלץ בחום
  • noams

    noams
    בירות בירות בירות ואוכל|5 04.08.12
    ריבוי בירות האיכות מהחבית בפורטר אנד סאנס הוא סימן ההיכר של המקום. גורדון סקוטש אייל היא האהובה עלי אישית וקשה מאד למצוא אותה במקומות אחרים. האוכל טוב עד טוב מאד ומתאים לבירה שהיא לטעמי המרכז. מקום גדול (לא אינטימי, אל תחפשו "אוירה") ודי צפוף, שירות בסדר - קצת שכחני ושוב -- הבירה...
  • eliko421

    eliko421
    נהדר|5 23.01.12
    בית מרזח עתיר שלל סוגי בירות מכל העולם ולכל הטעמים (מאפשרים טעימות). מנות האוכל מגוונות ויפות, נכל מוגש טרי, טעים ומוקפד. גם השירות טוב - מומלץ.
  • ירקרקה

    ירקרקה
    WA WA WE WA|4 18.01.12
    כאשר 7 חברות רוצות לחגוג, הן מחפשות מקום שיכיל ויאכיל אותנו. כשקבלנו את התפריט לרגע התבלבלנו אך לגוון החלטנו. לשולחן לא הפסיקו להגיע מגוון רחב של מנות, רובן מוצלחות (מעט יקרות וקטנות בגודל)יחד עם כמה וכמה כוסות של בירות: כולנו יצאנו שבעות ומאושרות. יופי של מקום עוד כוכב יגיע אם יורידו מעט שמן במנות.
  • yuvalkomba

    yuvalkomba
    מקדש הבירה|5 10.10.11
    מייד כשהרמנו את נתפריט הבנו שהגענו למקום הנכון. מבחר הבירות היה פשוט מדהים. לבסוף בחרנו בשני סוגי הטעימות שהציעו לנו המלצרים: טעימות קיץ וטעימות סוגים. כל אחת מהטעימות כללה שש בוסות בירה קטנות (120מ"ל) ב-59 ש"ח. היה מצויין! גם האוכל שהוזמן: מנת נקנקיות הבית וניוקי סולת היו טובים מאוד. אנחנו נחזור בקרוב.
  • drgpe

    drgpe
    לא רק בשביל הבירה|5 21.08.11
    זו הביקורת השניה שאני כותב על המקום. הראשונה הייתה סמוך לפתיחה,אז התלהבתי ממגוון הבירות אבל האוכל לא היה ברמה אחידה.מאז ביקרתי במקום מספר פעמים.הבירות מצויינות (חולה על המרדסוס 10% השימיי והשופ)האוכל מצויין.הספריבס,הצלעות (מנה נדיבה ביותר) הפסטה שרימפס מעולה.מומלץ ביותר.נחזור גם נחזור
  • טאטי

    טאטי
    הפתעה נעימה מאד|5 30.04.11
    הגענו בצפייה למצוא אוכל בינוני של פאב או דיינר, בהתאם לתפריט. בפועל המנות התגלו עשויות במקצועיות רבה וללא רבב. מנת צלעות (ספייריבס) ברוטב בר-ב-קיו הייתה לא פחות ממצויינת! על תפריט הבירה המפואר אין צורך להרחיב אפילו! המחירים, בעיקר בעסקיות שאכלנו, הם פשוט מצחיקים ביחס לתמורה. נהנינו מאד ובטוח שנחזור בהקדם לדגום גם את תפריט הערב.
  • avron

    avron
    50 ברזי בירה!!!!|4 12.03.11
    נהננו מאד מהבירות, מהעיצוב, מהמרחב ומהשרות . לגבי האוכל אזי הזמנו מנות מיוחדות של היום: המבורגר בפונדו גבינות מלווה בשפצלי (בצקניות) שהיה מעולה וקונפי אווז שהיה שרוף למדי בצד החיצון וטעים בפנים ואי לכך הורדנו ציון. שתינו 1/3 סן מיגל הספרדית ו 1/2 קרונבכר וייצר הלא מסוננת מבווריה. שולמו ללא מחאות 253 ש"ח כולל תשר. אין ספק שנגיע בשנית.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.6שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


גבינות באשר פרומז'רי תל אביבגבינות באשר פרומז'רי תל אביב מומלץ מפה9.2אחרי ההצלחה המסחררת בירושלים שהפכה את החנות בשוק מחנה יהודה לאתר עלייה לרגל ואחרי הסניפים בתוך חנויות היין של חינאווי, היתה זו רק שאלה של זמן עד שהאחים באשר יפתחו סניף של ממש בתל אביב. לא בטוח שגם כאן יש 800 או 1200 סוגי גבינה כפי שאלי באשר נוהג לספר ללקוחותיו הירושלמיים אבל גם לא בטוח שזה ממש משנה. כי מה שיש הוא כל כך טוב ומיוחד, שלמי איכפת. את הנזק הבריאותי והעונג האמיתי תקבלו גם מהרבה פחות סוגי גבינה. נסו חתיכת גבינת ברי דה מו צרפתית בשלה עד בלי די או איזו גורגונזולה איטלקית טובה ואם יהיה לכם מספיק כסף גם אחריהן תוכלו לצרף אליהן גם באגט טוב של מאפיית מרגוזה היפואית ובקבוק יין מאוסף קטן אבל מנומק היטב של יינות בוטיק ישראליים ולהרגיש בפריז ולו רק לכמה דקות. על המדפים מסתתרים גם לא מעט מעדנים אחרים כמו בוטרדו - ביצי דגים מיובשות ואפילו לא רק של בורי אלא גם הגרסה היוקרתית מדג הטונה, שימורי ירקות מעולים מאיטליה, חמאות מופלאות באמת ועוד.קרא עוד
עוד מסעדות