ביסטרו קדם 60

בלב השכונתה המרונית המכונה גם נווה צדף, ממוקם לו ביסטרו קדם 60. פסטות, טוסט, סביצ'ה, צלעות כבש, מולים בחלב קוקוס וגם קפה ומאפה וארוחות בוקר למשכימי קום. התקרות הגבוהות והשכונה הציורית הן הבונוס למי שיגיע לכאן מתל אביב השכנה.

( 2 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • avron

    avron
    60 סיבות להגיע לכאן|4 31.07.12
    נו טוב, לא 60 אבל בהחלט כמה וכמה.באנו בצהריים ומולים וצלעות כבש לצערי לא היו בתפריט.קצת יומרני לקרוא למסעדה החמודה הזו ביסטרו כי אין לה איפיונים תואמים.אבל בלי קשר יש כאן אוכל טוב:ערבי,ישראלי ובינלאומי.אכלנו חציל בלאדי שנעשה במקום עם סלט ערבי מטובל נפלא,כרובית בטחינה מנה קצת קטנה אך מצויינת ובשרים מעורבים לזוג:קבב מצויין,פרגיות נימוחות וחזה עוף שהיה יבשושי. שתינו בירות סאן מיגל וגולדסטאר. השרות היה מעט איטי אבל ישבנו לנו בכיף עם בריזה מהים ומזגן מהקיר והיה שווה להמתין. מה בעצם בוער? לסיכום 202 ש"ח + תשר ששולמו ברצון בשל התמורה המלאה.
  • UDYM44

    UDYM44
    מקום מקסים ומרגיע|5 26.11.11
    מה יש במקום הזה שגורם לי לחזור אליו שוב ושוב.אולי האנשים המתאספים בצלו או המאכלים או הנוף השכונתי המתחדש. אם אתם ביפו שווה לקפוץ לביקור במקום הרוגע הזה.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.6שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


עוד מסעדות