מסעדת מיט אין אנד אאוט

בבניין יפה בחצר אחורית בשדרות הנשיא שוכנת מסעדת הבשרים מיט, או בשמה הקודם מיט אין אנד אאוט, המתמחה בסטייקים גדולים ועסיסיים מבקר המגיע מרמת הגולן. פורטרהאוס, פריים ריב, טיבון, אסאדו, ניו יורק סטריפ - סינטה על העצם ועוד כמה חיתוכים לא ממש נפוצים במקומותינו. מסעדת מיט גם מפעילה בחצרה ארון עישון בשרים - פריט לא ממש נפוץ המפיק מתוכו כמה מרגליות קרניבוריות מענגות למדי כדוגמת נתח אסאדו מצוין. תוספות פשוטות וטובות, קינוחים סבירים, תפריט יין מצוין וחלל וחצר יפים להפליא יחד עם הבשר הנהדר הופכים את מיט לאחת המסעדות הטובות בחיפה ואחת ממסעדות הבשר הטובות בצפון ואולי אפילו בארץ.

( 14 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • yanivli

    yanivli
    מה קרה?|2 26.04.15
    לא יודע מה קרה מאז 2013. לא אוהב לפגוע בעבודתם הקשה של עובדי המטבח והמלצריות שכל תפקידם הוא לספק את דרישותיהם המשונות של הלקוחות - אבל הפעם זו חווית התדרדרות הכי קיצונית שהכרתי מאודי. הגענו 6 בני משפחה ו3 ילדים ביום שישי כשהמסעדה כמעט ריקה. רובנו לא נחשבים לבררנים. פטריות ממולאות מרות, המבורגר טפל (איך אפשר?), אפילו שניצלונים שהילדים מכורים להם נשארו בצלחת. אפילו ה"מקפא" (שהיה מוס חיוור) נשאר מיותם. הקרפצ'ו סינטה חסר ייחוד, ומרק כתום סביר. מה שנעלם מהצלחת היו שיפודי הפרגית והמולים.הדבר היחידי שהזכיר לנו את לולקה (ז"ל) ומיט אין אאוט (ז"ל) היה הקרם ברולה הנהדר. 880 שקל + טיפ למלצריות שהשתדלו וטע
  • guygrab

    guygrab
    זוועה|1 18.02.14
    יקר מאוד, ללא כל תמורה למחיר, אוכל עשוי בצורה חובבנית ומזלזלת, שירות ברמה נמוכה, להתרחק
  • קרןהפוך

    קרןהפוך
    where is the beef?|2 03.01.14
    באתי לאכול בשר וכל מנה שהזמנתי בדיוק נגמרה: פורטר האוס? לקחו את האחרון, ראמפ סטייק ? אזל, אנטרקוט? בדיוק נגמר. תזרקו איזו עצם? אפשר רק חצי קילו. אז נתח קצבים? הזמנתי, וזה בלתי לעיס, לא לי ולא לסועדים אחרים שהתבאסו כמוני.אז אולי אל תקראו לזה MEAT אלא where is the beef. לפה אני לא אחזור.
  • עדהגוטמן

    עדהגוטמן
    בשר כמו שבשר אמור להיות|5 28.07.12
    בשר כמו שבשר אמור להיות שרות כמו שרות אמור להיות אז מה עוד אפשר לבקש ממסעדת בשרים
  • צ'כוב

    צ
    קופון מקח טעות|2 01.12.11
    אז ככה, עשינו טעות (בעצם זוגתי) ורכשה קופון למיט , א&א. הראשונות ברן של פרה כנרמה גבוהה. הבשר, רדוד, לא ממש לטעמינו. נתח שרירי הבטן של הפרה כנראה זול, לכן מוצע בקופון. 12 שעות בישול לא הטיבו עימו. נתח ה"עכביש" ע"ש רגלי השומן, לא טעים. האנטריקוט המעושן מעניין, לא ממש מדהים. לא עסקה גרועה במיוחד, פשוט הבשר לא טעים
  • savivitb

    savivitb
    מצויין|5 15.10.11
    היינו היום, לקחנו סטייק אנטריקוט מארון העישון וסטייק סינטה מארון העישון. שניהם מעולים, אם כי האנטריקוט היה יותר טעים לנו. התוספות טעימות. השירות מעולה. אוירה ממש נעימה. נחזור לכאן שוב ללא ספק.
  • לנטנרצר

    לנטנרצר
    אכזבה (בדיוק כגודל הציפיה)|3 24.09.11
    נתחיל במה שטוב: הטי בוןהיה טעים והוכן מדיום, כמבוקש. המעושנים ככה ככה. בסך הכל היתה תחושה שהעישון כאן הוא גימיק שלא ממש מוסיף לטעם. אפילו גורע. בנוסף, אנטריקוט הוגש במידת עשיה רחוקה מהמבוקש, שזה מוזר למסעדת בשרים. המסביב היה רע: הלחם שהוגש עם חמאה - ממש ישן. מנה ראשונה שהזמנו - סלט שורשים ברוטב חמאת בוטנים - חסרת טעם. השירות איטי, מרושל ואדיש.לחובבי בשר כמונו זה פספוס גדול.
  • mzinnar

    mzinnar
    צר לי לאכזב|2 17.09.11
    שמעתי רבות על המסעדה. הלכנו קבוצה לארוחת ערב בשרית. המנה הייתה פחות מבינונית. טעמתי מנות אחרות - גם הן מאכזבות. יש מסעדות שבסוף הארוחה אתה נשען אחורה ואומר - "זה היה טוב". יש מסעדות ש "נו טוב, אכלנו" - Meat שייכת לקבוצה השנייה. לא ממליץ
  • mikis3

    mikis3
    מעולה|5 15.09.11
    הבשר על רמה השירות מעולה ומקום כייפי
  • chelsea

    chelsea
    המקום לחזור בך|5 13.07.11
    אם אתם צמחוניים – זה המקום לחזור בכם, אם אתם לא משוגעים על מתוקים – זה המקום לחזור בכם, אם אתם לא אוהבים עישון – זה המקום לחזור בכם (אבל רק בענייני בשר), ואם חשבתם רעות על הקולניריה החיפאית – זה המקום לחזור בכם. בכל אופן, למקום הזה אני אחזור.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת מעיין הבירהמסעדת מעיין הבירה מומלץ מפה9.1בית מרזח ישן בעיר התחתית, ליד השוק הטורקי. אזור של פועלים, דייגים, סוורים ומלחים, וגם סתם אנשים - כולם מעריצים גדולים של הבירה הצוננת והנפלאה שנמזגת פה במומחיות. לברז הגולדסטאר הוותיק והמפורסם היתוספו במרוצת הזמן גם ברזים של הייניקן, טובורג וקרלסברג, לצד גינס, וולווט, לף ובירות צ'כיות מרירות כהות ובהירות. המלצריות הצעירות יעילות ונחמדות, הקהל צבעוני וקולני, ובזכות השחקנית הראשית - הבירה המקציפה - תמיד שמח ועליז פה. לצד הבירה, מוגש כאן אוכל שמלווה אותה בצורה מושלמת: כבד קצוץ, טוגנים עבים וזהובים שנחתכים ביד, הרינג כבוש, קרעפלך שמנמנים מטוגנים בשפע בצל, מלפפונים כרסתניים כבושים למחצה וכמובן מעושני הבית המפורסמים - קוסטיצה שמנה, שוק אווז, ופסטרמה מעושנת של בשר לבן או בקר עם חזרת חריפה. מעיין הבירה אולי לא מה שהיה פעם, אבל גם ככה, בגירסתו המורחבת והמשופצת ותחת ניהולו של ראובן, בנו של נחום המייסד, כשהדברים קצת יותר ממוסחרים וקצת פחות אותנטיים, אין עוד אף מקום כמוהו בישראל.קרא עוד


מסעדת סינטה ברמסעדת סינטה בר מומלץ מפה8.9מסעדת סינטה בר היא ביסטרו-בר עירוני, המגיש דגים, פירות ים ובשר, ונחשבת לאחת המסעדות הפופולאריות ביותר בחיפה. על המטבח בשדרות מוריה מנצח השף רם לסרי, אשר דואג להגיש לאורחיו מנות בשרים באיכות גבוהה הכוללות שילובים מיוחדים. מלבד הביפבורגרים המפורסמים (200 גרם או 400 גרם), אנטריקוט וסינטות (כמתחייב משמו של המקום), תוכלו למצוא כאן גם קציצה מבשר עגל עם גבינת בושה, חזה אווז וריבת בצל, סטייק טרטר ופסטות בעבודת יד שנעשות במקום. בנוסף, תוכלו ליהנות כאן גם ממנות דגים טובות כמו טורטליני שרימפס, צלחת ים (שרימפס, קלמרי סגול, מולים, סרטנים כחולים המוגשים עם ניוקי וציר ים), לברק שלם אפוי בתנור אבן, ומנות דגים ופירות ים טעימות. בסמוך למסעדה נמצא סניף ה'אקספרס' בו תוכלו למצוא את הביפבורגרים המפורסמים לצד כריכים מקוריים ומנות שלא ניתן למצוא בתפריט המסעדה. בנוסף, תוכלו להנות במסעדות נוספות של קבוצת סינטה בר בסניף האקספרס (הכשר) בקרית אתא ובששון בר ברחוב אחוזה.קרא עוד
עוד מסעדות