מסעדת אגאדיר אמבסי, בן יהודה תל אביב

 

מסעדת אגאדיר סניף בן יהודה תל אביב

סניף בן יהודה בתל אביב של רשת מסעדות ההמבורגר הותיקה והמוצלחת אגאדיר, הוקם חורבות קפה ליברה של השפית מיקה שרון שנדמה היה שישרוד שנים ארוכות. בינתיים ליברה הלכה לעולמה ועושה רושם שדווקא אגאדיר הם שישארו איתנו עוד
שנים רבות. סניף האמבסי, כך מכונה המקום, משמש מעבדה למנות חדשות ברשת האהודה. כמו למשל המבורגרים קטנים המכונים גורי המבורגר, המוגשים בשלישיות, חמישיות או שביעיות. עוד בתפריט אנשובי ספרדי, טרטר בקר עם אבוקדו, קלאב סנדוויץ' וגם ארוחות בוקר כולל כמובן כזו הכוללת פנקייק. על הפנקייק תקבלו ביצה עלומה. בכל זאת, אגאדיר

( 3 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • yairgil

    yairgil
    ארוחת בוקר נחמדה|4 12.02.12
    באנו לארוחת בוקר של שבת. כמו מקומות אחרים גם כאן משתדלים לשבור את סטנדרט החביתה-סלט-גבינה, עם מנות פתיחה נחמדות ומנות ביצים לא שגרתיות. לפעמים זה מצליח ("נטיפי ביצים" ברוטב מושחת של פטריות ושמנת) ולפעמים קצת פחות (ביצים עלומות שהלכו לאיבוד בתוך לבנה אגרסיבית ושמן צ'ילי חריף). בשורה התחתונה, שונה ולא רע בכלל. שימו לב, התפריט מתמחר בנפרד את המרכיבים השונים (ביצים, סלט, שתיה וכו') כך שעדיף לחכות לדילים/קופונים של המקום המשתלמים הרבה יותר.
  • goodlife

    goodlife
    אכן מיותר|2 11.07.11
    אכן מיותר.האוכל לא יצא בזמן וחיכינו הרבה זמן, המנות היו בינוניות והשירות היה איטי ולא מאורגן. אנחנו גם לא נחזור.
  • peerfamily

    peerfamily
    מיותר|2 20.08.10
    רשת אגאדיר היא רשת ההמבורגרים המועדפת עלינו. אנחנו אוהבים לאכול בעיקר בנמל תל-אביב. באגאדיר אמבסי היינו השבוע, והתאכזבנו. קודם כל אמרו לנו שנגמרה התוספת של בצל מטוגן (זו מסעדה לא ? ), והמשיך בהמבורגרים שהגיעו מעט שרופים, ולא טעימים. לא ברור מה הקונספט משדר, או מה רוצים להוכיח. אנחנו לא נבוא, נמשיך 2 דקות עד לנמל. חבל.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.6שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


עוד מסעדות