1 הגדל תמונה
צ'יקטי. צילום באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
צ'יקטי. צילום באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
צ'יקטי. צילום באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
צ'יקטי. צילום באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
צ'יקטי. צילום באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
צ'יקטי. צילום באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
 

צ'יקטי

צ'יקטי הוא בר יין איטלקי החולש על אחת הפינות הכי יפות בתל אביב בצומת הרחובות יהודה הלוי, מאז"ה וגולדברג. השף מיכאל גרטופסקי המוכשר, המוכר ממסעדות כמו ביסטרו מיכאל בלימן וסושיאל קלאב בתל אביב, חובר בצ'יקטי לאבי קשי ויחד הם מגישים את גרסתם הנעימה למעיין בר יין איטלקי. תפריט יין מצוין עם דגש על יינות איטליה כמובן, משתלב היטב עם מנות קטנות ולא מחייבות כמו צלחת טעימות איטלקית הכוללת ירקות, גבינות ונקניקים, כדורי ארנצ'יני או שיפודי נתח קצבים עם מח עצם. יופי של מקום

( 12 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • mayar

    mayar
    תענוג|4 10.12.16
    שבת בלילה, קריר, הגענו אחר הצגה, לא מאוד רעבים. ישבנו במרפסת המשובצת פטריות חימום לרוב. חלקנו סביצ'ה שהיה קצת פחות מדי חמוץ וקצת יותר מדי דומיננטי בטעם שמן הזית. סלט פנצנלה טעים וארנצ'יני טעים מאוד. מסביבנו אנשים נהנו ממטעמים נוספים. השירות היה מאוד נחמד. המחרים קצת מעל הממוצע וכמובן שיש בעיית חניה באיזור ולמרות הכל כיף. נחזור
  • noams

    noams
    בר אוכל איטלקי מצויין|5 25.11.16
    המקום לאכול ״טאפאס״ איטלקי. לא מפואר אבל מאפשר אווירה נינוחה. כיף לבוא עם חברים, לפתוח שולחן ולחלוק במנות. המנות טובות במיוחד הפולנטה שעשויה מתירובת תחרס טרי ופולנטה והיא האובה ביותר שטעמתי. חזרנו מספר פעמים ונמשיך לחזור.
  • arian

    arian
    הכל ממש טעים טעמנו מהכל|5 05.09.16
    ממש כייף ונעים לשבת בחוץ הקוקטייל הלא מתוק נהדר הצלחת טעימות לזוג מדהימה ובמיוחד הברזולה מאוד נהננו
  • shirleyh

    shirleyh
    כיף תל אביבי-איטלקי|5 08.02.16
    תענוג של מקום. אלכוהול טוב, מנות קטנות וטעימות מאד מאד, שירות משובח, מוסיקה ואווירה. יופי של ערב עם חברים.
  • goodlife

    goodlife
    אוכל איכותי ומוקפד|4 23.01.16
    הרעיון לאכול קצת, נשמע אולי מופרך ולא משביע, אבל הוא בהחלט מספק במיוחד שאיכות האוכל היתה ברמה גבוהה: טרטר טונה, נתח קצבים, טורטליני, טעימות לזוג וכו.. מחלק מהקינוחים לא נפלנו, אם כי ההגשה שלהם בהחלט היתה אסטטית. השירת היה אדיב. המחירים גבוהים בתפריט הערב. הצפיפות בין השולחנות היתה לא נעימה, אחרי הכל זה ערב איטלקי וגם היינו מצפים ממסעדה שמקפידה על איכות האוכל וההגשה, לשמור על שירותים נקיים. סה"כ ערב מהנה ומיוחד!
  • avron

    avron
    היה זה ערב מענג|5 03.11.15
    לא ידעתי שיש בנמצא גם טאפס בר איטלקי וטוב שכך.מוקדם בערב נראה קצת שומם,אבל בהמשך התמלא באורחים,רובם ככולם צעירים תל-אביבים מצויים.המבחר לא גדול אבל מגוון ומעניין.הזמנו פנצנלה שסבלה ממיעוט מוצרלה לעומת הצף עגבניות אבל בהחלט טעימה וקרפצ'ו טונה שהיה גולת הערב.בהמשך פסטה טעימה מאד עם קלמרי ומעט חריפה וטורטליני ריקוטה שהיה עבה וקשה והוחלף ברצון בארנצ'יני שהיה מוצלח הרבה יותר.עוד אכלנו (איך לא?) פוקצ'יה עם מטבל עגבניות בשמן זית ולקינוח סורבה קמפרי מרענן.שתינו קראף של שרדונה תבור הגליל שלא הרשים.לאחר הנחה של שעת לפנות ערב שולמו 230 ש"ח ותשר.מחירי היינות כרגיל מופרזים רחוק מאד מתימחור איטלקי. חבל!!
  • galiavu

    galiavu
    איטליה הקטנה|4 29.10.15
    טאפאס בר איטלקי ובו אווירה כיפית, אוכל טוב, שירות אטי קצת ומחירים גבוהים למדי. ובכל זאת, בתקופה שבה נדמה שמסעדנים רבים גמרו אומר לעשוק את קהל לקוחותיהם בלי שום קשר לרמת האוכל ולאיכות מרכיביו, כאן ניכרים חומרי גלם משובחים והכנה מיומנת. הפולנטה הצטיינה, הטורטליני והארנצ'יני עינגו ואפילו פיצטה ביאנקה פשוטה לכאורה הסבה הנאה רבה בזכות הגבינות הנהדרות. בארוחה צנועה יחסית וללא בשר נהננו יותר ושילמנו פחות מאשר ב"בוטיק זכאים", למשל. ועדיין החשבון הסופי - כ350 ש"ח עבור חמש מנות טאפאס (שגודלן כמקובל בז'אנר, כלומר: קטנות), שני קינוחים וכוס יין - נראה לנו מופרז. רק ביום הולדת...
  • נעמהעדין

    נעמהעדין
    פשוט תענוג אמיתי|5 16.08.15
    היינו חמישה ביום שישי בערב היה פשוט תענוג המנות טריות ומאד טעימות. מוגשות למרכז השולחן בצלחות בינוניות.....כיף לחלוק את האוכל המענג הזה....שאפו
  • רוט

    רוט
    כיף|5 03.08.15
    בערב חם במיוחד המסעדה היתה מפוצצת בפנים ובחוץ. המזגן (בפנים) והמאווררים (בחוץ) עבדו קשה. גם המלצרים, שהמשיכו לתת שירות מעולה. נהנינו מאוד מכל המנות שאכלנו. מומלץ בחום!
  • zg400340

    zg400340
    הפולנטה היא הפואנטה|5 29.07.15
    המיקום במשולש הרחובות מקנה לבר/מסעדה אווירה כמו בתוך חרטום של הטיטאניק. יש לה רב חובל עם מזג איטלקי וניסיון ימתיכוני באירוח. היו לנו: פלצנלה, ארטישוקים, ופעמיים פולנטה. נמליץ ונשוב
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מאפיית לחמים החשמונאים תל אביבמאפיית לחמים החשמונאים תל אביב מומלץ מפה9.7בכל לילה קרוב לחצות מגיעה משמרת חדשה של אופים למאפייה ועבודת היום מתחילה. אופים לפעמים חיים הפוך, במיוחד במאפייה שפתוחה רצוף 24 שעות ביממה. בשעות הבוקר המוקדמות מתמלאת המאפייה של אורי שפט, שף-קונדיטור שהתמחה בדנמרק ובצרפת והיה הקונדיטור הראשי של רשת ארקפה, בניחוח המופלא של לחם טרי, עוגות שמרים עשירות בשוקולד ופאי תפוחים זהוב. רשימת האוצרות במקום הזה גדולה מאוד. קודם כל הלחמים: כיכרות שחומות של לחמי שאור נהדרים, באגטים עם קרום פריך, פוקצ'ות וחלות חמאה מתוקות שנמסות בפה לקראת סוף השבוע. באגף המתוק קְרַאנְץ' רִיקוֹטָה, טארטים של פקאן, אגסים ואפרסקים, טָרְטְלֶט קטן של בצק פריך ושקדים שחומים ועוגיות ג'ינג'ר. מכיוון שהמאפייה פתוחה, יש כאן ערבובייה נעימה של מגשי בצק בדרכם לתנורים, תבניות ענק שבדיוק יצאו מאותם תנורים והרבה לקוחות שמצטופפים בשקיקה אל מול הדלפק. לא להילחץ, הצוות גדול, מקצועי ומסביר פנים. נכון שיש מעט דברים ששווה לחכות בתור עבורם, אבל הלחמים של אורי בהחלט נמנים עליהם. למי שיבחר לאכול במקום, מחכים שולחנות קטנים על המדרכה ובתוך המאפייה יש גם קפה ומבחר נחמד של סנדוויצ'ים קרא עוד
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


עוד מסעדות