מסעדת מודרן במוזיאון ישראל ירושלים

 

מסעדת מודרן במוזיאון ישראל

מסעדת מודרן במוזיאון ישראל בירושלים ממוקמת בכניסה למוזיאון. קירות המסעדה מקושטים בציורים המזכירים את ציוריו של מונדריאן, מגדולי אמניה המודרניים של המאה ה-20. תפריט המסעדה מתכתב דווקא עם המקום שבו היא נמצאת ומציע מנות כמו קבב טלה על סלט בורגול, חציל בלדי בטחינה עם סלסלת עדשים, ממולאים, סופריטו בקר ירושלמי, ברבוניות ועוד. בערבי חמישי מתקיימות במקום הופעות מוסיקה חיה של הרכבי ג'אז ובלוז, ובכל פעם מתארח במקום יקב אחר שמקיים ערב טעימות יין. ניתן לערוך במקום אירועים עד 350 אורחים ולתור את המוזיאון לפני או אחרי העבודה.

( 1 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • yanayc

    yanayc
    פעם שלישית כבר לא מקרה|5 14.03.11
    במסגרת עבודתי יצא לי להגיע פעמים למסעדה הנעימה הזאת. היום הגעתי שוב הפעם עם אחותי, שילוב מנצח של אוכל אוירה ושירות בארוחת טעימות שהייתה שוה כל שקל!
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת סאטיהמסעדת סאטיה מומלץ מפה8.8בעולם קולינרי בו המנות הולכות והופכות קטנות יותר, מפורקות, אינסטגרמיות – מסעדת סאטיה הירושלמית מספקת תחושה של שפע גדול. למרות האווירה היוקרתית (אך חמימה), מי שנכנס לסאטיה יודע שרעב הוא לא יצא. השף אילן גרוסי (אושיה קולינרית בפני עצמה והבעלים לשעבר של שאנטי המיתולוגית וצ'אקרה הידועה) ביחד עם שותפיו, יצר מקום שמח וחמים, עם שירות מוקפד ובעיקר עם אהבה גדולה לחומרי הגלם. כל הרכיבים במסעדה (כולל פירות הים הטריים שתפריט המסעדה משופע בהם) הם מתוצרת ישראלית מקומית, ואיתם מרכיב השף מדי בוקר את תפריט המיוחדים שנוצר בעיקר מגחמות אישיות, טעמים שאסף מביקורים ברחבי העולם (בדגש על אסיה) ומה שהיה לשוק להציע באותו הבוקר. התפריט נע בין מנות קלאסיות (ריזוטו פירות ים עשיר, שניצל עגל עצום מימדים וסטייק אנטרקוט עסיסי) למנות ייחודיות כמו קלמארי הממולא ברטטוי ושרימפס ומוגש על קרם חציל ולבנה גלילית, קרפצ'יו סלקים מפוחמים שמוגש עם קרם פרש ופקאן מסוכר ודג שלם צלוי על הגריל שמוגש על פלטת עץ כבדה. ולמרות כל השפע, בדיוק כשם שהסנדלר הולך יחף, השף של סאטיה, שיכול לבשל רק כשהוא ממש רעב, מסיים קרא עוד


עוד מסעדות