אבולעפיה אבן גבירול תל אביב

אבולעפיה של שנות ה-2000. סעיד אבולעפיה הצעיר, נצר למשפחת האופים המהוללת מיפו, מגיש בשלוחה התל אביבית של המאפייה המפורסמת, את גרסתו המעודכנת והמשופרת למאפים הנצחיים מיפו. הזעתר הוא בלדי משכם, שמן הזית איכותי, הגבינות מאיטליה והנשמה, ובכן הנשמה לשמחתנו עדיין יפואית.

( 2 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • ocp

    ocp
    טעים, טרי, יש מעט מקומות ישיבה|4 25.05.14
    המגוון הרגיל והטעים של אבולעפיה. טעים בעיקר אם טרי מאוד (הסניף בנמל נפל בנקודה הזו). נחמד שיש מקומות ישיבה למי שרוצה לאכול במקום.
  • avron

    avron
    אזו חנות - מאמא מיה!!|4 25.03.11
    חלפתי ליד צומת הדסה-אבן-גבירול והבחנתי בסניף החדש והייתי חייב לעצור ולהכנס למרות שכמעט שאיני צורך פחמימות. חנות מהממת וקשה מאד להמנע מלקנות כמה וכמה מוצרים (מלבד הפיתות הידועות). הרשתי לעצמי רק פיתה זעתר קטנה ישר מהטבון ומה האומר...ממכר. אז ברחתי.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת אמורה מיומסעדת אמורה מיו מומלץ מפה9כמו במין סרט טוב על המאפיה האיטלקית, יש במסעדת אמורה מיו תחושה של עסק משפחתי מתקתק ומשומן היטב שיש לו קשרים טובים עם הקוזה נוסטרה. יש רגעים בהם אתה ממש מחכה שיכנס מישהו עם טומיגאן וירסס. למזלנו הטוב זה כמובן לא קורה. אין כאן גנגסטרים, רק טראטוריה עממית עם מיטב להיטי פסטיבל סן רמו כפסקול ואיזה שמץ של ניחוחות זרים מאיטליה ומניו יורק, ותחושה של מסורת חזקה בתחום האוכל והמסעדנות. לא דבר נפוץ כשמדובר באוכל איטלקי בארצנו. המנות שמגישים באמורה מיו לא מחדשות ולא מתכוונות לחדש: מבחר מצומצם של סלטים ואנטיפסטי, פסטה מאיכות סבירה ומספר מנות בשריות. הפיצות היא מאבני היסוד של המקום הזה, שאותו הקימו בעלי פיצה פצה הסמוכה, והן דקות וטובות. מנות מומלצות במיוחד הן הסינטה הצרובה, ומנת פטוצ'יני ברוטב עגבניות ותרד שמזכירה כמה טעים לאכול סתם פסטה פשוטה וטובה ברוטב עגבניות טרי. הרמה הסולידית והאחידה נשמרת גם בקינוחים כמו מילפוי, פנקוטה וטירמיסו. יחד עם הצוות הזריז והמנוסה, ששולט במצב גם בערבים עמוסים, נוצר כאן שילוב מוצלח של עממיות וביתיות לצד מקצוענות, שמושך צעירים, זוגות ומשפחות שלמות לדורותיהן. המחירים הנוחקרא עוד