1 הגדל תמונה
מסעדת רק בשר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
מסעדת רק בשר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת רק בשר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדת רק בשר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת רק בשר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
מסעדת רק בשר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
מסעדת רק בשר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת רק בשר סניף חיפה

סניף חיפה של רשת מסעדות הנוסחה התל אביבית רק בשר. גם כאן נשמר העקרון המנחה של הרשת - הלקוחות בוחרים את הנתח וגודלו ומידת עשייתו ומשלמים עבור הסטייק שלהם לפי משקלו. הוסיפו לכך יין בכמויות מסחריות ובמחירים הוגנים למדי ותקבלו משתה חסר מעצורים של יין ובשר. חוץ מסטייקים תוכלו לטעום כאן גם שיפודים, כבד אווז, נקניקיות צ'וריסוס ועוד מטעמי בשר.

( 6 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • tamy02

    tamy02
    חויה בשרית|4 15.11.11
    הגענו במקרה לסניף בחיפה. נהנו לבחור את הנתח. הבשר (אנטריקוט) היה מעולה. הפילה פחות. המנות הנלוות והקינוח סבירות. השרות נהדר וקשוב. נחזור שוב ונבדוק את שאר הסניפים
  • לנטנרצר

    לנטנרצר
    לא מספיק מקצועי|3 11.11.11
    נתחיל בזה שחומרי הגלם איכותיים, ניכר שמקפידים על בשר טוב וטרי, וכך גם המסביב - מנות ראשונות, תוספות וכו' - הכל מאיכות טובה. הטיבון שהוזמן נחתך בצורה קמצנית וכמעט לא הכיל פילה, מה שגרם אכזבה גדולה למזמין, וגם הוא וגם האנטריקוט, ששניהם הוזמנו מדיום, הגיעו חיים לגמרי. האנטריקוט הוחזר לסיבוב נוסף וחזר מדיום רייר, וכאן נואשנו מלהחזיר. השירות חם ושמח והאווירה הכללית טובה, אבל זה לא מחפה על חוסר מקצועיות בהכנת הבשר, שהוא העיקר במסעדה הזאת.
  • surujon2

    surujon2
    קשה לתאר את החוויה המצויינת|5 10.10.11
    האווירה..המקום המיוחד, היחס המצויין של שחר..התודה החמה מדני בתוספת הבשר המשובח והעשוי בדיוק כמו שצריך.חובה! חובה! חובה! אנחנו עוד נשוב...
  • savidor

    savidor
    תמחור גרוע ביותר|2 06.03.11
    המקום נחמד, אבל המחירים הזויים לחלוטין. המחירים דומים למסעדות כדוגמת לימוזין ואחרות, אבל התמורה פחותה בהרבה. לא מומלץ עם רמת מחיר כזו
  • avron

    avron
    קצת חמלה אנושית|3 02.02.11
    מקום חדש לגמרי, בהרצה. תנו קצת צ'אנס, התעזרו במעט סבלנות ואורח רוח. למה מיד לקטול ללא רחם. הייתי, יש לי הערות, אכתוב לאחר ביקור חוזר בעוד כחודש לפחות.
  • shabatso

    shabatso
    הימור מסוכן|2 02.02.11
    פשוט רע! הסלטים הגיעו בתשלומים ולאחר תזכורות הבשר הגיע עם חוסרים ונדרשו השלמות רמת הצלייה לא תאמה את מה שביקשנו תוספת תפ"א הגיעה לאחר שכולנו 3 זוגות סיימנו לאכול הכל לסיום, ולא לטובה הגיעו הקינוחים: ופל בלגי תפל ותעשייתי כדור דחוס של קקאו בו נמצאה שערה ארוכה מאוד.. קיבלנו התנצלות וקינוח חינם, זו לא סיבה לחזור או להמליץ על המקום הזה למי שאנו חפצים ביקרו או בקיבתו...
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת מעיין הבירהמסעדת מעיין הבירה מומלץ מפה8.9בית מרזח ישן בעיר התחתית, ליד השוק הטורקי. אזור של פועלים, דייגים, סוורים ומלחים, וגם סתם אנשים - כולם מעריצים גדולים של הבירה הצוננת והנפלאה שנמזגת פה במומחיות. לברז הגולדסטאר הוותיק והמפורסם היתוספו במרוצת הזמן גם ברזים של הייניקן, טובורג וקרלסברג, לצד גינס, וולווט, לף ובירות צ'כיות מרירות כהות ובהירות. המלצריות הצעירות יעילות ונחמדות, הקהל צבעוני וקולני, ובזכות השחקנית הראשית - הבירה המקציפה - תמיד שמח ועליז פה. לצד הבירה, מוגש כאן אוכל שמלווה אותה בצורה מושלמת: כבד קצוץ, טוגנים עבים וזהובים שנחתכים ביד, הרינג כבוש, קרעפלך שמנמנים מטוגנים בשפע בצל, מלפפונים כרסתניים כבושים למחצה וכמובן מעושני הבית המפורסמים - קוסטיצה שמנה, שוק אווז, ופסטרמה מעושנת של בשר לבן או בקר עם חזרת חריפה. מעיין הבירה אולי לא מה שהיה פעם, אבל גם ככה, בגירסתו המורחבת והמשופצת ותחת ניהולו של ראובן, בנו של נחום המייסד, כשהדברים קצת יותר ממוסחרים וקצת פחות אותנטיים, אין עוד אף מקום כמוהו בישראל.קרא עוד


עוד מסעדות