1 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת בריכת רם
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת בריכת רם
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת בריכת רם
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת בריכת רם
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת בריכת רם
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת בריכת רם
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת בריכת רם
הועלה על ידי מערכתמפה
8 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת בריכת רם
הועלה על ידי מערכתמפה
9 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת בריכת רם
הועלה על ידי מערכתמפה
10 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת בריכת רם
הועלה על ידי מערכתמפה
11 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת בריכת רם
הועלה על ידי מערכתמפה
12 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת בריכת רם
הועלה על ידי מערכתמפה
13 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת בריכת רם
הועלה על ידי מערכתמפה
14 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת בריכת רם
הועלה על ידי מערכתמפה
15 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת בריכת רם
הועלה על ידי מערכתמפה
16 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת בריכת רם
הועלה על ידי מערכתמפה
 
מול הנוף של בריכת רם
בצפונה הירוק של רמת הגולן, למרגלות הכפר מג'דל שמס ומשקיפה אל נופו היפה של האגם הטבעי בריכת רם, נמצאת מסעדת בריכת רם. המסעדה הוקמה לפני כשלושים שנה, ולאחרונה הוחלפו הבעלים והמקום שופץ בסגנון מודרני ומזמין. התפריט משלב אוכל דרוזי מסורתי עם מנות מודרניות ומתוחכמות, והוא עושה זאת היטב.
מה טעים פה?
עם נופה היפה של בריכת רם הנשקפת מהחלונות, אי אפשר שלא להמליץ על פירות הים הטעימים בתפריט. אנו ממליצים במיוחד על השרימפס מוקפץ ברוטב שום ולימון לצד תפוחי אדמה מתובלים בסגנון מזרחי, או על השרימפס המטוגן המגיע עם אורז דרוזי טעים במיוחד. אם פירות ים הם פחות הקטע שלכם, תוכלו ליהנות מצלעות כבש, פריקי עם נתחי עוף, ירקות ממולאים בבשר טחון, קציצות קבב, ומנות רבות וטעימות.

אם אתם מטיילים באזור ולא רוצים להתיישב לארוחה מלאה במסעדה, תוכלו ליהנות ממנות קטנות, טעימות ובמחיר נוח לכל כיס במזנון שנמצא בפארק בריכת רם.
במסעדת בריכת רם ניתן לערוך אירועים פרטיים ועסקיים. ניתן לקבל קבוצות של עד 80 איש.
( 8 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • ronibl

    ronibl
    לפחות היה נוף|3 30.09.06
    החומוס היה מעולה, סינייה עגבניות שהזמנתי הייתה פשוט מבזה, שמו כמה חתיכות עגבניה על הבשר וזהו... כדורי הפלאפל היה מצויינים. המסעדה דומה לחדר אוכל, לפחות הנוף הנשקף מהחלונות קצת מחפה.
  • hsh41

    hsh41
    עלייה למכה|1 11.07.06
    בעקבות ההמלצה של מפה נסענו מתל דן עד ברכת רם . הדרך הייתה יוצאת מהכלל . ברכת רם יפה להפליא אבל האוכל -מכת מצרים . פשוט לא להיכנס וזהו .
  • שלומישלום

    שלומישלום
    פשוט|3 05.03.06
    מאוד מאוד פשוט, מספיק בשביל עצירה לא מתוכננת ולא לארוחה שלמה.
  • VISITOR

    VISITOR
    התאכזבנו ולא לראשונה|2 24.01.06
    תמוה כיצד המקום "מומלץ מפה"? פשוט מאכזב להיווכח כיצד במיקום בעל פוטנציאל, קיימת מסעדה גדולה שמאכזבת, ולא לראשונה, בכל מה שקשור לרמת האוכל ולמקצועיות השירות (ומה כבר נשאר? ).
  • nissanc

    nissanc
    הלבנה הכי טובה בגולן|5 23.11.05
    אני עושה מילואים בגולן כבר 15 שנה ואוכל במקום הזה על בסיס קבוע. הפיתה הדרוזית שלהם היא הטובה ביותר שאני מכיר (וכאמור היה לי מספיק זמן לערוך ניסוי וטעייה בתחום...) גם היחס והשירות שלהם מדהים. אנשים לבביים ונחמדים. קסם של מקום !
  • benie

    benie
    קמנו ועזבנו|1 19.07.05
    התיישבנו וחיכינו בסבלנות שמישהו יתייחס אלינו. זה לא קרה. קמנו ועזבנו.
  • gonenw

    gonenw
    הכבש הטוב ביותר שאכלתי|4 25.12.04
    המקום יפה. השרותים נקיים. האוכל מעולה: החומוס יוצא מהכלל והכבש נימוח. הטעים ביותר שאכלתי. חבל שהשרות לוקה: היינו תשעה ולא חולקו מספיק סכו"ם וכוסות. אפשר גם לשפר את הצ''יפס.
  • elibli

    elibli
    הכי טעים שאכלתי|5 07.10.03
    תבשיל אורז עם בשר ושקדים לבנים קלויים.התיבלון המיוחד של האורז... חייבים לנסות.
- 1
עוד מסעדות מומלצות


מסעדת מיטשוסמסעדת מיטשוס מומלץ מפה8.2מרחבי הגולן הם הדבר הכי קרוב למערב הפרוע שיש כאן, לפחות מבחינת עדרי הבקר והבוקרים שמסתובבים שם. אחד שלמד את נושא הבקר והבשר הוא חגי שלום, הבעלים של מיט שוס, אטליז, מעדנייה, קייטרינג ועכשיו גם מסעדה המתמחה בבשרים. ארוחה במיט שוס נפתחת בלחם עם ממרחים וסלטים דוגמת חצילים קלויים, ממרח פטרוזיליה וצימוקי זיתים. אחרי הפתיחה כדאי להזמין למשל אנטרקוט טוב או סינטה מהגריל . יש גם טלה ועגל חלב, צ'וריסוס וקציצות קבאב מתוצרת המפעל הקטן של מיט שוס שהתענוג המרכזי הוא לצפות בו מבעד לחלון שמאחורי הבר, ובו מטופלים ומיושנים הבשרים כולם. המנה העיקרית מלווה בסלט ותוספת פחמימתית לבחירה. החסרון היחידי כאן אולי הוא התעקשותם של בעלי הבית להשתמש דווקא בבשר עגלות ולא בפרות בוגרות יותר המביאות איתן קצת יותר שומן. כשהם יוצאים לשטח, אנשי מיט שוס מציעים מגוון גדול יותר של בשרים וסוגי צלייה, מאסאדו ועד פויקה, בהתאם להזמנת הלקוח.קרא עוד
עוד מסעדות