לישון בטבע - אביב בכפר

פסח היא עונת הצימרים, ללא ספק, ודי בצדק. הם מציעים את השילוב האולטימטיבי בין לינה בתנאים מפנקים, למי שאוהל אינו כוס התה שלו, לבין קירבה לטבע. בחרנו עבורכם צימר מקסים במיוחד שעונה על כל התנאים ואפילו מתהדר בשם הנכון. אם בא לכם לצאת ולטייל, הנה כמה המלצות, ואם בא לכם רק לרדת מההר כדי לאכול - אל תוותרו על השלמת החוויה הגלילית האותנטית


מערכת מפה | 18.3.2014
אביב בכפר. צילום: באדיבות המקום
אביב בכפר. צילום: באדיבות המקום

לישון

מה יותר הולם מאשר ללון בפסח בצימר העונה לשם אביב בכפר. תמצאו כאן שלושה צימרים: שתי בקתות עץ זוגיות, העונות לשם אגוז ואלון, וכן סוויטה משפחתית העונה לשם הדס. הבקתות הזוגיות משקיפות לנופי הגולן והכנרת ויש בהן ג'קוזי זוגי גדול, טלוויזיה בלווין ומערכת סטריאו.
הסוויטה המשפחתית נהנית מחצר פרטית קטנה ומקורה, ויש בה חדר שינה נפרד וכן אפשרות להלין עוד 3 אנשים. גם בה יש ג'קוזי גדול וטלוויזיה בלווין. הסוויטה הותאמה באופן מלא לנכים והיא נטולת מדרגות ומפלסים ובעלת מעברים רחבים בהתאם.
בכל צימר יחכו לאורחים בקבוק יין ושוקולדים, פינת קפה ותה, עוגיות וקרקרים עם ריבה ביתית, קערת פירות העונה, קורנפלקס, חלב ומיץ. ארוחת הבוקר אינה כלולה במחיר, אך ניתן לקבלה לחדר בתשלום נוסף ובהזמנה מראש.

לטייל

לא צריך להרחיק הרבה כדי ליהנות מהטבע והנוף שיש לאמירים להציע. מצפה מנחם הנמצא בתוך היישוב צופה על הסביבה היפה. מי שרוצה לראות מים יכול לקוות שירדו מספיק גשמים עד פסח כדי שמפלי פרוד הסמוכים ירבו ויפרצו. מי שרוצה ללכת על בטוח יעלה עוד קצת במעלה הרי הגליל העליון כדי להיכנס לשמורת נחל עמוד עליון, שם יחכו לו מים בשפע. אנחנו ממליצים גם על גירסה פחות מוכרת ולא פחות מוצלחת של הטיול בנחל עמוד. מסלול מעגלי אך מאתגר תוכלו למצוא בנחל מירון ומורדות הר מירון, והרציניים יוכלו לעשות מקטע שלם של שביל ישראל היורד מפסגת ההר לחניון מירון. הרבה אפשרויות, הכל תלוי בכמה זמן אתם מעוניינים לבלות מחוץ לצימר.

לאכול

היישוב אמירים אמנם משופע במסעדות, אך כולן צמחוניות. למי שאינו חובב הז'אנר, נמליץ לרדת מההר בואכה ראמה ולהתארח בסלע הנוטרים - ביתם-מסעדתם של יוסוף ונג'את מרעב, המארחים ומבשלים מעומק ליבם. האוכל מייצג את המטבח הגלילי במיטבו, כולל סלטים מעשבי בר, עלי גפן דקיקים ומנות עוף ובשר עשויות ביד אמן, ידה של נג'את. מפיו של יוסוף תשמעו סיפורים מהווי המשפחה הגלילית הוותיקה, שיוסיפו תיבול לאוכל הנפלא.
מאמרי מערכת