4229 חברים בקהילה!
05.7.20
  • מסעדות
  • אטרקציות
  • בנקים
  • בריאות
  • טיולים
  • לינה
  • שרותים לבית
  • אולמות
  • אוספים
  • מוסכים ושירותים לרכב
  • און-ליין
  • מגזינים
  • שונות
  • שמחות
  • משתלות
  • חמת גדר
  • מצפה רמון
  • עין גב
  • תחנת רכבת
  • לתצוגה באתר מפה בלבד
  • פרחים
  • מופע בלי תאריך עתידי - לתצוגה באתר בלבד
  • גן
  • אולם
  • בית משפט
Where

אודט בית השוקולד

רגבה

מומלץ מפה 6.9

דבר מערכת מפה

מומלץ מפה 6.9

מדי יום, בלב היישוב השקט והפסטורלי בגליל המערבי – רגבה, מקיימת שלומית סדנאות שוקולד. בכל הסדנאות משתמשים בשוקולד מיובא איכותי – 60% מוצקי קקאו ומעלה. הסדנאות מתאימות לכל הגילאים וברישום מראש על בסיס מקום פנוי. **להזמנות התקשרו > 072-3948569** **שעות פעילות** בתיאום מראש. **מפרט סדנאות** **סדנה לקטנטנים גילאי 3-5** משך הסדנה: כשעה ורבע. הסדנאות מתקיימות בימי שבת בשעה 17:00 ובימי חמישי בשעה 17:00. מקסימום משתתפים בסדנה : 15 ילדים. **בסדנה** * הסבר קצר על השוקולד – סוגיו ומקורותיו (כולל טעימות כמובן). * הזאטוטים יציירו ציור משוקולד. * הכנת סוכריות על מקל משוקולד. * פינת קפה להורים. * התוצרים נארזים ונלקחים הביתה. עלות הסדנה – 100 ₪ לילד. **סדנה לילדים** משך הסדנה: כשעתיים ורבע. הסדנאות מתקיימות בימי שבת בשעה 10:00 בבוקר. מקסימום משתתפים בסדנה: 15 ילדים. **בסדנה** – הסבר על השוקולד – סוגיו ומקורותיו (כולל טעימות כמובן). – הסבר והדגמה של תהליך הטימפרור. – יצירה משותפת של “מקופלת”. – יצירת שוקולד על מקל. – הפתעה: קעריות עשויות משוקולד ! – אריזת המוצרים מתנה הביתה. עלות הסדנה – 150 ₪ לילד. **סדנאות למבוגרים** משך הסדנה: כשלוש שעות ורבע. בהגיעכם, תתכבדו בקפה עם פרלינים משובחים פרי בוטיק השוקולד של אודט ובמהלך הסדנה תתפנקו עם יין משובח. * הסדנה היא מעשית שבמהלכה המשתתפים מכינים את הפרלינים בעצמם. **בסדנה** – הסבר על השוקולד – סוגיו ומקורותיו (כולל טעימות כמובן). – הסבר והדגמה של תהליך הטמפרור. – יצירה משותפת של גנאשים לדוגמה – גנאש קפה. – גנאש חלב ודבש. – גנאש עם מחית פרי. – הסבר על תהליך הכנת פרלינים. – הכנת פרלינים. – אריזת פרלינים. עלות הסדנה – 250 ₪ לאדם. **אירועים** ניתן לערוך חגיגות ימי הולדת, בר/בת מצווה, לערוך סדנאות פרטיות; גיבוש משפחתי, קבוצות חברים, קבוצות עובדים ועוד. **רקע** אודט הוא שמה של אמה של שלומית. שלומית, מהנדסת חומרים בחברת היי-טק, הפכה תחביב של כ-20 שנה למקצוע. לשם כך, היא עזבה את המספרים והברזלים ועברה לעסוק באהבת חייה – השוקולד. אחרי שהתמחתה בארץ ובחו”ל בהכנת פרלינים עכשוויים ומוצרי שוקולד – בדגש על איכות בלתי מתפשרת – היא החלה לייצר פרלינים המעניקים חוויה רב-חושית המתחילה בפיצוח שכבת השוקולד הדקיקה, דרך מגוון המילויים בטקסטורות שונות ובטעמים נפלאים המלווים בריח השוקולד המשכר.

פרטים נוספים

לאתר בית העסק

חסרים פרטים? יש לנו טעות?

עדכן אותנו!